Založ si blog

Kde všade majú vlčiu tmu ?

Jedna lastovička leto nerobí,takže odchod dvoch poslancov z piadistrany pre nesúhlas s Remišovou je zatiaľ ilúzia …

Prečo vraj Remišová a nie pani,opýtal sa ma jeden.Nuž na oslovenie pani treba aj správanie panej.Žiaľ,Remišová sa chová kadejako,ale nie ako pani.Presnejšie dáma by mala chápať,že hovoriť striebro a mlčať zlato.No to by nesmelo ísť o Remišovú.

Vraj sa dá na Iča spoľahnúť,že groše ustráži.Kladiem si len otázku,na ktorej povale skončia doklady (predsa ich je trošku viac),a ktorý kôň bude neskôr erdžať,že on o tom nič nevie.No zdá sa,že to bude musieť byť riadny kôň,ktorý bude ochotný ťahať cudzie … na svojich bedrách.Ale nepochybujem,že sa nájde,keďže na Slovensku je možné všetko.

Hrdzavá kára ročnej koalície bude vŕzgať ďalej.Mizivá nádej,že minimálne v prezidentskom paláci rozhodne rozum,úplne zhasla.

Otázka,prečo sa musí za každú cenu udržať táto vláda,môže mať odpoveď skrytú v náznakoch toho,čo sa ešte stále prezentuje ako hoax,hoci sa ozýva z mnohých strán.

Letisko Tri duby na Sliači a jeho údajná rekonštrukcia.Čoraz viac sa ozývajú hlasy,že sa pripravuje obnova okupačnej základne na Slovensku,Jediný rozdiel má byť v pôvode okupantov,kde majú Sovietov nahradiť – americkí “krvaví psi vojny”,ktorí ešte nikde nepriniesli nič dobré.Budeme opäť terčom prvého úderu ?

O mnohom svedčí aj zúrivá snaha Bruselu a servilných médií o vykreslenie Ruska ako nebezpečného nepriateľa.

A keď už o Bruseli,nacisti by tancovali.Najnovšia zvrhlosť a nástroj na kontrolu národov spočíva v snahe o získanie informácií súvisiacich s bankovými účtami obyvateľstva.Vraj to má zamedziť praniu špinavých peňazí.Ak by naozaj išlo o dosiahnutie tohoto cieľa,boli by väznice preplnené personálom rôznych mimovládnych organizácií a nepochybne by tam sedela aj slušná skupinka bruselských úradníkov.Brusel neskryte slúži záujmom Berlína,Paríža a Washingtonu.V Berlíne rozhoduje bývalá agentka STASI,a nikomu to neprekáža ? Pýtajme sa,prečo.

A čo čušanie známych “prizdisráčov” z jari 2018,ktorí odušu vrieskali po dvojnásobnej vražde,ale čušia pri tisíckach obetí ? Kto a koľko im vtedy zaplatil za prejavenie charakteru ?

Pravda,charakter sa ťažko hľadá utopený v alkohole a posteliach nevestincov.Žiaľ,dnes sa osobné údaje chránia tak dôsledne,že v zrkadle zákona nevinného sprevádza pri zadržaní huriavk médií,ale skúste zverejniť fotku umelca-oplodňovača (alebo alkoholika na zemi rozpľasnutého) a nestihnete sa diviť.Zrazu budete mať plnú schránku listov s opisom jeho porušených práv.A teda tých oplodňovačov (bez hanby lezúcich do postelí kolegov) či alkoholikov,alebo zjavne pod vplyvom aj niečoho iného,je nielen u nás hojne.

Aktuálna latka morálky sa musí cítiť ako sviňa v hnoji,len asi nemá čižmy.Už len čakám,kto a kedy navrhne zoofila na post riaditeľa ZOO.Dnes je možné všetko …

 

 

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9432562x
Priemerná čítanosť článkov: 3859x

Autor blogu