Založ si blog

Keď ide o peniaze, demokrati predajú aj vlastnú mater

V inej situácii by som sa smial,momentálne to však nejde.Nejakým spôsobom sme sa ako okres dostali do čiernej zóny,súdiac však podľa toho,čo vidím,tak sme sa tam dostali skôr – matematickým podvodom tých,čo vyrábajú štátne štatistiky.

Štatistiky štátu nikdy nezodpovedajú štatistikám matematikov zo stránky databezpatosu.sk a už vôbec nezodpovedajú realite.Na spomínaných stránkach matematikov je okres Krupina vždy v inej zóne (momentálne podľa AG testov bordová zóny,podľa PCR testov žltá zóna).Podľa štátu sme v čiernej zóne.Poznám ľudí,ktorí už prešli ochorením a zotavili sa,ale štátne štatistiky pokladám za zmanipulovaný podvod na obyvateľstve s cieľom zárobku záujmových skupín – či už na predaji testov alebo vakcín.

Nedivím sa však,však aká vláda,taký štát.A pokiaľ môžu sedieť vo verejných funkciách pohrobkovia mafie 90.rokov,držitelia falošných akademických titulov alebo občania s premlčanou daňovou trestnou činnosťou (a to sa radšej zdržím komentára na niektoré slovenské unikáty,kde sa nám smeje celý svet),sotva môžeme čakať,že opustia svoje odskúšané praktiky.

Len slepý by nevidel,koľko zla narobilo plošné testovanie a množstvo negatívnych reakcií na očkovanie,zverejnené na sociálnych sieťach …

Lekári ma definitívne presvedčili,že veľká časť medzi nimi nepatrí medzi elitu spoločnosti (čo by som prirodzene očakával),ale skôr karieristickú spodinu,ktorá vyštudovala svoj odbor pre spoločenské postavenie,ale rozhodne nebrala svoju prísahu vážne.Česť poctivým výnimkám,ktoré berú svoje povolanie ako poslanie.Sú to však naozaj výnimky.

A ešte pár slov k našej prezidentke.Možno jej to nikto nepovedal,ale v medzinárodných vzťahoch a diplomacii existuje istá kultúra.A jej súčasťou je napríklad aj neprípustnosť priameho kontaktu predstaviteľov štátu s osobami,ktoré nemajú primerané postavenie.V normálnych krajinách je neprípustné,aby veľvyslanec chodil k hlave štátu ako na klavír.Nie sme súčasť USA,ani nie sme v žiadnej forme vazalstva voči spomínanej krajine.Takže ak chce zástupca tejto krajiny niečo riešiť,môže sa obrátiť na ministra zahraničných vecí,ktorý je partnerom na jeho úrovni.Alebo sa môže pobaliť a odísť tam,odkiaľ prišiel.Určite za ním nebude nikto plakať.

Európa urobila do druhej svetovej vojne fatálnu chybu,keď sa nezbavila amerických okupantov na nemeckom území.Dnes za to platíme neprimeranú cenu,pretože sa rozťahujú na európskom kontinente ako páni sveta … a vyvolávajú konflikty.

 

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9467147x
Priemerná čítanosť článkov: 3872x

Autor blogu