Založ si blog

15 minút slávy I. Matoviča utopených v mori mŕtvych obetí jeho neschopnosti

Členovia koalície pod vedením I.Matoviča nie sú obeťami,ale spoluvinníkmi toho,čo sa na Slovensku udialo v rámci pandémie.

Vedeli presne,kto je Matovič.Za dlhé roky,čo sa pohyboval v slovenskej politike,bol známy vulgárnym vystupovaním voči oponentom a agresívnymi reakciami voči kritikom.Jeho hnutie bolo tolerované len vďaka liknavosti štátnych orgánov,pretože ani okrajovo nespĺňalo požiadavky,kladené zákonom na politické strany.Bývalí členovia upozornili aj na to,že štátne príspevky vyplývajúce z volebného výsledku sú mimo akejkoľvek kontroly,a jediným rozhodujúcim faktorom bol – záujem či názor predsedu.Zlatým klincom fungovania hnutia bolo známe vystúpenie V.Remišovej,ktorá sa pri otázke na počet členov hnutia zamotala vo vlastných slovách … a nakoniec hnutie opustila.

Napriek všetkému s ním koalíciu vytvorili.S cieľom pretvorenia Slovenska na právny štát.A účastníkmi tejto misie mali byť ľudia s pochybnou minulosťou z 90.rokov (čiže kontaktmi na mafiu,alebo blízkymi vzťahmi),pochybným vzdelaním,či podozriví z rôznych daňových alebo iných deliktov.V každej krajine by podobná koalícia nemala žiadnu šancu,aby vôbec vznikla a mnohí jej členovia by sa neocitli vo verejnom živote ani omylom.A ak predsa,stáli by pred súdmi a vysvetľovali rôzne čudesnosti.

Sme však na Slovensku.V štáte,kde nie je nič nemožné a určité skupiny ľudí zažijú zázrak skôr,než si naň pomyslia.

A tak sa pomaly,ale isto blížime k číslu desaťtisíc v stĺpčeku obetí pandémie na životoch.Mesiace sú vinou neschopnosti vlády,no najmä jej premiéra,občania Slovenska v domácom väzení,mnohí ostali bez príjmov,iní stoja na vratkej hrane priepasti biedy,mnohí skrachovali a iných krach čaká.A v tejto situácii sa členovia vlády zmohli na – prázdne reči a zvrhlosti v štýle náboženských fanatikov,kde jeden pretlačil do zákona spoplatnenie interrupcií u žien nad 40 rokov,a druhý sa dokonca vrátil do temného stredoveku a pripravuje zákon,podľa ktorého je dôležité pracovať a zvrhlé niečo vlastniť.Už len chýba známy zvrhlý výrok cirkvi – peklo na Zemi a po smrti v nebi.

Zlatým klincom absurdnosti doby,ktorú žijeme,je návrh,aby sa novým premiérom stal autor druhého nápadu.Je však celkom pochopiteľný.Ide o zachovanie moci,pretože desivé štatistiky posledných mesiacov museli presvedčiť aj najhlúpejšieho voliča,že členovia tejto koalície sa už nikdy nesmú dostať do verejných funkcií.A mnohí by sa mali skôr ocitnúť pred vyšetrovateľmi a súdmi,niesť zodpovednosť za peklo,ktoré v súčasnosti na Slovensku vládne.Zaslúžia si to ?

Spomeňte si na obete pandémie.Správy o ľuďoch,ktorých „liečili“ lekári cez telefón,aby sa náhodou nenakazili.Kde skončila ich prísaha ? Spomeňte si na mesiace,keď premiér vulgárne a bez dôkazov obviňoval svojich partnerov,a tí mlčali,hoci poznali pravdu.A sami priznali,že ich najdôležitejším cieľom je – zachovanie vlády aktuálnej koalície.Ani jeden sa nedokázal postaviť a povedať – nebláznite,veď ide o životy ľudí … občanov Slovenska … ktorí nás živia a dali nám dôveru.

Dali premiérovi pätnásť minút slávy a mysleli len na seba.

Premýšľajte a spomeňte si na zástupy obetí,stojacich pred Vami a kladúcich otázku – čo a komu sme spravili,že sme si vyslúžili taký hanebný a bolestivý koniec života ? Premýšľajte … a rozhodnite tak,aby ste sa raz nemuseli hanbiť pred budúcimi generáciami.Spomeňte si na Černobyľ,kde vás vaša vláda klamala hodiny a dni,že je všetko v poriadku a zaplatili ste to v podobe rastúceho počtu ľudí s rakovinou,medzi ktorými sa mnohí nedožili ani päťdesiatky.Chcete,aby sa história opakovala a vinníci sa opäť vyhli zodpovednosti ? Práca politika má hodnotu zodpovedajúcu jeho úcte voči voličovi.Akú hodnotu má práca členov aktuálnej koalície ?

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9455595x
Priemerná čítanosť článkov: 3867x

Autor blogu