Založ si blog

Doba kamenná, železná, .. . doba kriplov pri moci

Kdesi na začiatku sa človiečik učil priviazať kameň na bakuľu,aby objavil neskôr spôsob,ako blížneho svojho drbnúť poza uši s bakuľokameňom (ajhľa zbraň)

Neskôr nahradil kameň čímsi onakvejším,niečím železným … jeden s tým rúbal drevo,iný svojich nepriateľov (skutočných aj zdanlivých).Pre človiečika chatrného ducha je nepriateľ každý najmä vtedy,ak kripel drží v hrsti zbraň a jeho oponent ju nemá,alebo má slabšiu.

Akousi hrou osudu prišla doba moderná,kde sa duševní kripli so zbraňou v hrsti radia do kategórie mierotvorcovia a tí,čo im slušne povedia,aby ich nechali na pokoji,lebo sa budú brániť,skončia obvykle v koši s označením teroristi,diktátori alebo iným slovom poznačená chamraď.

Čuduj sa svete,čím väčší kripel,tým neskonalejšia túžba po svetovláde

Akoby nevedeli žiť sami so sebou.Priam fascinuje skutočnosť,že nejedného kripla síce neposlúchal ani jeho vlastný nástroj,ale dokázali ho počúvať milióny vojakov.Aj dnes o svetovláde sníva jeden z “kriplov”,toho údajne nástroj poslúcha,ale zlé jazyky hovoria,že ho nepočúvajú – nohy.Veru,matka príroda vie byť poriadna beštia …

Svet v rukách kriplov speje k záhube.Niet divu,však dnes sa už nesmie hovoriť ani pravda o tom,že sú – kripli.Dnes im musíme honosne hovoriť,aby sme sa nedotkli ich zaručených práv.Ale keď do našich práv zasiahnu (kripli),hneď všetci kričia pssst,buďte predsa tolerantní,však hoci vám kripel vraždí milovaných,pochopte – kripel.

Chce sa Vám grcať pri pomyslení,koľkých kriplov musíte chápať (a počúvať),hoci nikto nechápe (a nepočúva) vás ?

Asi idete na to zle.Skúste si kúpiť ostrov,založiť štát,dajte k moci kripla a ten hneď zakričí,že potrebuje zbrane,aby sa mohol brániť proti tomu,kto má viac ako on … (asi teda aj proti vám).Dlho sa pri moci neudržíte,aj kripel sa proti Vám obráti,lebo mier nepotrebuje nikto,keď sa regále v skladoch prehýbajú pod ťarchou nepotrebných zbraní.

Svojho času jeden mafián nechal zhodiť svojho suseda zo strechy domu,lebo sa mu páčila susedova žena.Čuduj sa svete,pár dní po vražde manžela sa zaňho vydala.Veru,aj kripel môže byť príťažlivý,ak má moc … alebo dymiacu pištoľ v hrsti.

V jednom štáte zašli svojho času tak ďaleko,že zvolili za šéfa kripla,ktorý sa o tom nikdy nedozvedel.Asi preto,že bol v bezvedomí.Až do smrti.

Daj žobrákovi palicu a hneď zistíš,čo s ňou dokáže … špára sa ti v raťafáku,chce ti zalepiť gamby handrou či ťa drží v domácom väzení.Bojí sa,aby si ho nenakazil,ak si náhodou kripel a nevidí – skutočného kripla.Tak dopadneš v dobe kriplov …

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9457666x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu