Založ si blog

Zahadzujú vaše životy . .. aby si udržali koryto !

Pamätám si,ako znechutene sme reagovali na povestné májové sprievody,nosenie rôznych zástaviek,či transparentov a povinné vybľakovanie pred tribúnami “Nech žije KSČ”

Kto mohol,tak sa tejto povinnosti vyhol.Nič nám to nehovorilo,politika nás nezaujímala.Nebolo ničím ojedinelým,že už pred sprievodom sme zahodili,alebo “omylom” zabudli nevábne vybavenie niekde opreté,alebo naozaj (do priekopy) pohodené.Vtedy sme ešte netušili,že sa raz dožijeme doby,keď budú iní vo vládnych funkciách podobne zahadzovať ľudské životy,aby si udržali – funkcie.

A stalo sa.Aktuálne žijeme éru,kde volení funkcionári zahadzujú ľudské životy vo vedomí,že zvolení byť môžu,ale de facto neexistuje spôsob,ako ich moci zbaviť. A kde nie je povinná zodpovednosť,tam prichádza anarchia a utrpenie.Nečudo,že najdôležitejšou témou súčasnosti je príprava novodobej inkvizície,teda zákona proti nesprávnemu názoru pod falošnou vlajkou označenia hoax.

Ak by za šírenie podobných názorov mali sedieť všetci a bola by prípustná retroaktivita,väznice by boli preplnené politikmi,ktorí viedli Slovensko od začiatku samostatnosti.Pretože čo pred voľbami vyriekli,sa v prípade ich úspechu vždy ukázalo ako hoax !

Kde nechráni záujmy národa zákon,tam musí národ chrániť svoj záujem bez ohľadu na politikov.Nie sme vo vojne,aby sme rátali obete na tisíce a nie sme vo vojne,aby sa na našom území voľne presúšali konvoje cudzích armád pod zámienkou o presunoch na nejaké cvičenia.A už vôbec neexistuje dôvod,aby sa po našom území premávali vojaci z krajiny,ležiacej na inom kontinente a zodpovednej za množstvo nešťastia a obetí na celom svete.

Naša vláda nie je už dávno našou.Sú to sluhovia cudzieho záujmu,čo sa opakovane potvrdzuje.A aj preto by sme sa mali zamyslieť nad slovami

Poturčenec horší od Turka

A mali by sme sa zbaviť vlády,ktorej členom záleží na jedinom – na udržaní vlastných korýt za každú cenu.

Dnes žijeme v horšej diktatúre,ako kedykoľvek predtým.Žijeme v diktatúre,kde je zlý každý,kto sa nenechá dobrovoľne okradnúť a zotročiť.

Pochybujete ? Pozrite sa na členov koalície,ako zúfalo sa bijú o pozície v čase,keď záleží na každej minúte a každú minútu pribúdajú obete.Prečo ? Život otroka nemá cenu … a kým sa nebudú (otrokov) báť,ani cenu mať nebude.

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo silné zemetrasenie, evakuovali školy. Otrasy cítili aj Atény

29.03.2024 11:04, aktualizované: 12:41

Obyvatelia regiónu Olympia hovorili o veľmi silných otrasoch.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9433317x
Priemerná čítanosť článkov: 3860x

Autor blogu