Založ si blog

Jednoduchý Jarko nepochopil

Jednoduchý Jarko z košiara veľmi jednoduchých akosi nepochopil,že občan má na háku,či Fico jednal alebo nejednal o nejakých amerických základniach na Slovensku.Akosi mu nedošlo (niet divu),že občan cudzie vojská a základne na Slovensku nechce ! Nech by to navrhoval a presadzoval ktokoľvek.

Stručne,príchodu americkej okupačnej (krvavej) čižmy asi nezabránime,a zrejme sa budeme len zlostne prizerať,ako banda dezolátov a opíc (platených Američanmi) nás predala a urobila z nás americkú kolóniu.A terč prípadného ruského odvetného úderu.

Ostáva už len jedna otázka … kto a za koľko predal štát a národ ?

V prvom rade musíme konštatovať kontinuitu konania ministerstva zahraničia v tejto veci.Dialo sa tak za vládnutia Fica a deje sa tak aj dnes.Akurát niektoré figúrky sa posunuli mimo šachovnice a iné boli povýšené.Skúsme sa teda zamyslieť.

Niekde možno túžia po peniazoch,inde po zavŕšení „úspešnej“ kariéry veľkolepým postom

Take – bude jednou z odmien za zradu vlastního národa podpora pro kandidatúre na vysoký post v rámci únie,NATO alebo OSN ? Prípadne podpora pri kandidatúre na jednu z najvyšších (alebo najvyššiu) funkcií ?

Či bude jednou z odmien podpora v budúcnosti pri (zatiaľ neoznámenej) kandidatúre na post prezidenta slovenského (asi už bábkového) štátu ? Alebo niekto presadzovaním amerických záujmov na Slovensku spláca (volebnú) podporu z minulosti ? Ku ktorému (politickému) marketingovému produktu by to najviac sedelo ?

O mnohom svedčia bezpečné lokality niektorých „chatrčí“ významných osôb na Slovensku

Niekto investoval do emirátov,iný pre istotu k protinožcom a niekto (hen) kúsok na riviére,alebo za kanálom La Manche.V tom poslednom prípade sa hovorí o človiečikovi,ktorý pomaly ani nos nevystrčil za hranice,nevie ani zbla inak (ako slovensky) … asi sa bude dorozumievať rukami a nohami,že.

Neviem,ale ak súčasné politické úkazy vezmú nohy na plecia a zmiznú kdesi do sveta,asi sa opäť ocitneme za ostnatým plotom.Keď ich všetci trochu spoznajú,budú sa pred nami chrániť viac,ako pred pandémiou Covid-19.A keď začne perliť „Kompa“ … škoda reči.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9466438x
Priemerná čítanosť článkov: 3872x

Autor blogu