Založ si blog

Nebláznite, však p. Čaputová je vzdelaná vlastenka do morku kosti

Len si (náhodou) nevšimla ducha olympijských hier.Športového ducha,kde nepatrí politika a vybavovanie si vzájomných účtov.

Nečudo.Demokracia je špinavou handrou na prikrytie akéhokoľvek záujmu.Ak by neúčasť Čaputovej na olympiáde bola symbolom odporu voči všetkému,čo symbolizuje porušovanie ľudských a občianskych práv vo svete,musela by hlasno a každý deň volať po strhnutí odporného plota v Bratislave a vyprázdnení americkej ambasády.Určite však volať nebude.Dva metre na jednu vec sú dlhoročným hanebným znamením slovenskej politiky.Servilnej voči každému,kto na Slovensko zadupe alebo zacinká meštekom dukátov.

Ale iste,ani video zverejnené poslancom Blahom nemôže vyvrátiť nespochybniteľný fakt,že Čaputová je vlastenkou do morku kosti.Však tak nesmierne túži po bezpečnom Slovensku,že iste len náhodou prehliadla dejinnú podobnosť medzi „obrannou“ zmluvou s USA,a moskovskými protokolmi,či mníchovským diktátom.Iste len náhodou prehliadla,že „spojenci“ nás za posledných sto rokov „len“ dvakrát predali – vo vlastnom záujme.Iste len náhodou prehliadla,ako dopadli po mierových aktivitách z Bieleho domu rôzne krajiny – Líbya,Sýria,Afganistan alebo Somálsko.A nepochybne len náhodou prehliadla,že Bielemu domu vôbec nevadí najtvrdšia diktatúra na svete – Saudská Arábia.A nevadila mu ani na čele Rady OSN pre ľudské práva !!!

Čaputová mala svojou účasťou na čínskej olympiáde podporiť slovenských športovcov.Mala … 

Ak teda chceme hovoriť o porušovaní ľudských práv vo svete – čoho symbolom je neslávne známe Guantanámo ? Čoho symbolom bola svojvoľná agresia voči Iraku ? Čoho symbolom je útek amerických vojakov z Afganistanu (pri ktorom sa veľkoryso zľutovali nad domácimi kolaborantmi,a niektorých dokonca aj vyviezli z krajiny) a vrátenie moci do rúk Talibanu ? Kde ostali tie vznešené myšlienky,tak hrdo prezentované pred útokom na Afganistan ? A prečo nie je terčom diplomatického bojkotu Saudská Arábia ?

Dva metre na jednu vec.Asi preto nikomu nevadí,že v Estónsku (členskej krajine EÚ a NATO) je dlhodobo diskriminovaná ruská menšina,ktorá de facto nemá žiadne práva.Koľko kriku zaznelo na Slovensko zo zahraničia pre maďarskú menšinu.A koľko rôznych „vyhrážok“ … ale v Estónsku to nevadí,lebo sa jedná (len) o Rusov.Čo tam po nich,však to nie sú (ľudia ?).

Ani my nie sme v očiach p.Čaputovej ľudia … nie je podstatné,čo hovorí.Podstatné je,čo robí …

Ani občania nie sme.Ak by sme boli,nemala by žiadny problém s ľudovým hlasovaním o predčasných voľbách.Rešpektovala by nielen právo voliť,ale aj právo odvolať.Ak by jej zásady boli úprimné,s väčšinou členov aktuálnej vlády by nemohla ani len sedieť v jednej miestnosti,však klamú – sotva otvoria oči.Ak by jej zásady boli úprimné,hlasno by volala po odstúpení „mentálnych žobrákov“,ktorí z verejnej funkcie vykrikujú po občanoch s iným názorom,že sú opice a dezoláti.Ak by jej zásady boli úprimné,premýšľala by nad tým,prečo atómové zbrane proti covidu boli vyskúšané len na Slovensku a vôbec nefungovali.Ak by jej zásady boli úprimné,hľadala by vinníka za tisíce obetí pandémie na Slovensku po plošnom testovaní a volala by nielen po jeho odstúpení,ale aj potrestaní.

Kdeže … ale áno,p.Čaputová je hrdá,vzdelaná a nespochybniteľná vlastenka.Bez akýchkoľvek pochybností jej záleží na štáte a národe.Ostáva len zistiť … na ktorom.No,netreba mať obavy … psí hlas do neba nejde,takže ani nás (nevzdelaných šmatľavcov) sa netreba obávať … ani si všímať.Nemôžeme si kúpiť akademické tituly,ani dať písať diplomovky na dovolenke … takže sme nepochybne sprostí a nehodní pohľadu z výšin moci.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

Russia Military Official Arrest

Putinovho generála asi kŕmili úplatkami, jeho žena žila v luxuse. Je to predzvesť konca ministra obrany?

24.04.2024 14:00

Námestníkovi šéfa rezortu obrany hrozí až 15 rokov väzenia. Prečo šéf Kremľa umožnil zatknúť jedného z najvplyvnejších predstaviteľov ozbrojených síl?

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9461935x
Priemerná čítanosť článkov: 3870x

Autor blogu