Založ si blog

Slovenská politika na „spôsob nevestinec“ a slovenský Pinochet

Dianie v NR SR a správanie osoby v prezidentskom paláci v súvislosti s „vazalskou zmluvou“ ukázalo občanovi jeho skutočné postavenie.A šťastné podávanie rúk po hlasovaní medzi holohlavým dezolátom z rodu opíc a jeho kumpánmi len potvrdilo,že ich strach z odborného hodnotenia zmluvy,vyjadrení odborníkov v oblasti práva a vystúpenia generálneho prokurátora bol veľký.Ostáva len hľadanie odpovede na otázku – čoho sa naozaj báli ?

Národa sa určitě nebáli,lebo si dovolili pošliapať úplne všetko,drzo ignorovať nesúhlas spoločnosti s hanebnou vazalskou zmluvou.Volič by sa mal poučiť.Pretože sľuby holohlavého dezoláta z rodu opíc môže brať jedným uchom dnu a druhým von.Podstatný je obsah zmluvy a nič iné.

Musím priznať,že ani vo sne by ma nenapadlo,čoho sa raz dožijeme.Slovenskej verzie Pinocheta,v pozadí s modernou verziou C.Petacci.Dokonalej karikatúry toho,čomu niektorí chcú hovoriť „demokracia“.Priam smiešne vyznievali argumenty obhajcov kolaborácie s americkou politikou štátneho terorizmu,ktorí sa odvolávali na svojich predchodcov,že aj oni chystali túto zmluvu.Nie je však podstatné,kto chystal,ale kto podpísal (a čo v tejto súvislosti hovoril v minulosti).

79 Biľakov ukázalo pravú tvár,dalo by sa povedať.Je to však inak.V skutočnosti nezáležalo na názore národa vôbec nikomu.Nečudo.Spomienka na dianie po Mníchove 1938 hovorí jasne – elity utiekli,väčšinou do Londýna,aby sa rýchlo vrátili na prevzatie moci potom,ako si národ všetko „vyžral“.A niet pochýb,že aj v súčasnosti by to dopadlo úplne rovnako,ak by boli následky podobné.Niet pochýb,ako by sa zachovalo celé osadenstvo Rady Slovenskej republiky.Možno by sa našla nejaká „biela“ vrana,ktorá by tu ostala.

Pre slovenského politika je občan lacná prostitútka,ktorú predá najvyššej ponuke.

Aj preto si dovolí hrubým spôsobom osočovať občana.Čo v inej krajine vedie nevyhnutne k odchodu z verejnej funkcie,alebo pádu vlády … sa na Slovensku oceňuje potleskom.Možno aj preto,že verejné funkcie sú dostupné sprostákom … niektorí nevedia napočítať do piatich,či neovládajú znalosti žiaka základnej školy,iní sa hrajú na ochrancov ľudských a občianskych práv … no vždy za hranicou Slovenska.Kto si pamätá kovaných súdruhov a aparátčikov z minulosti,musí mať dnes pocit,že sa vrátil v čase.

S Bruselom a Bielym domom na večné časy a nikdy inak … do posledného Slováka

Kto sa nepoučí z minulosti,obvykle si ju zopakuje.Zjavne sme sa nepoučili.Nepochopili sme,že poldruha stovky kusov v parlamente má slúžiť potrebám národa a štátu,a nie naopak.Nepochopili sme,ako končí svojvôľa politikov,ktorí bez váhania obídu všetko … v mene naplnenia vlastného záujmu.A nechceme vidieť,kto to platí.

Aj preto nám môže trápny pätolízač šplechnúť do tváre hocijaké klamstvo,napríklad o opatreniach v súvislosti s prudkým rastom cien.

Slovensko smeruje do priepasti a spoločnosti krajín tretieho sveta.Ale nemajte obavy o osud zradcov národa – majú dostatok prostriedkov na útek vrtuľníkom,či nejakú haciendu na vzdialenom ostrove … po nich hoci aj potopa.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9456010x
Priemerná čítanosť článkov: 3867x

Autor blogu