Založ si blog

Žilinka je naozaj veľký problém . .. len pre koho ?

Čítajúc komentár v denníku SME som sa musel smiať.Hlavne nad argumentom holohlavého dezoláta z rodu opíc,že si generálny prokurátor začína robiť prezidentskú kampaň,ktorý bol interpretovaný ako príprava Žilinku na vstup do politiky.

Povedzme si otvorene,po predstavení osoby,ktorá aktuálne vykonáva túto funkciu,chcel by byť nástupcom len blázon,alebo naivný rojko.Pretože túto funkciu môžeme rovno zrušiť.Zatiaľ ani jeden z doterajších vykonávateľov nenaplnil jej podstatu,a to ani za máčny mak.

Áno,Žilinka je naozaj omyl.Omyl pre tých,ktorí si mysleli,že budú mať „vlastného“ generálneho prokurátora,tancujúceho podľa toho,ako oni pískajú.Tak si už politické špičky akosi zvykli na našom malom Slovensku.Zákon ohýbať podľa vlastnej potreby,do funkcií dosadzovať užitočných hlupákov (namiesto odborníkov) a detinsky sa vykrúcať pri vlastných darebáctvach.A tak nahradili dnešní potentáti svoje vrieskanie pri rigoróznej práci A.Danka tichým a pokryteckým „prepáčte“ pri odhalení ich vlastných prešľapov na rovnakú nôtu.Nečudo,však by sa už nikdy nedostali k moci,ak by mali uplatňovať vlastný meter na iných.

Žilinka je problèm,Rusko je problèm.V druhom prípade sa kričí o porušovaní ľudských a občianskych práv.

A ktorých ? Tých,kde sa prehliadalo väznenie bez súdu na Guantanáme,alebo na utajených miestach po celom svete ? Tých,kde sa na Guantanáme prehliadalo mučenie ? Alebo tých,kde niekdajšia ministerka zahraničia USA vykrikovala pri odhalení amerických praktík vo svete (kde dokonca odpočúvali aj nemeckú kancelárku) – treba ho dostať,živého alebo mŕtveho ? Či tých ľudských práv,kde niekto svojvoľne zaútočí pod vyhlásením „tam je náš nepriateľ“ a okrem nepriateľa zavraždí aj nevinných civilistov ?

Ruská politika je zrkadlom západnej „demokracie“.Ukazuje falošnosť obrazu,ktorí nám predkladajú politické špičky,alebo mienkotvorné médiá.A preto sú problémom ľudia,ako M.Žilinka.Pre aktuálnych potentátov nie je nič horšie,ako vysokopostavená osoba,ktorá si plní svoje povinnosti.

Zmluva a tým skôr medzinárodná,má byť napísaná tak,aby bola jasná,zrozumiteľná a nespochybniteľná.Vôbec nie je podstatné,čo a kto vidí pri čítaní jej obsahu (u našich politikov je zázrakom už schopnosť čítania),podstatné je len to,čo z nej vyplýva.Pokiaľ niekto chce vidieť obraz úprimnosti tejto zmluvy,stačí si spomenúť na inú zmluvu (a nebola jediná),kde sa všetky problémy na území Slovenska mali riešiť podľa amerického práva na americkej pôde ! a výsledkom je dlhoročný spor o náhradu stoviek miliónov dolárov za ušlý zisk,kde žalujúca spoločnosť ani raz nezakopla lopatou,aby nejaký zisk vytvorila.Len roky nečinne čakala na prepadnutie povolenia v zmysle slovenského práva.

A preto je Žilinka problém.Dovolil si nahlas povedať,že vazalská zmluva s USA je účelový podvod na občanoch Slovenska,ktorí sa stávajú v jej duchu bezprávnymi aj v otázke vlastníckeho práva.Dovolil si nahlas povedať,že práva má len americká strana a povinnosti len slovenská strana.

Žilinka je problèm pre všetkých,ktorí chcú upratať vlastné svinstvo pod koberec.Problém pre tých,ktorí kričia o ľudských a občianskych právach v Bielorusku,Číne,alebo inde,ale sami a vlastnému národu upreli právo na odvolanie vlády,s ktorou je nespokojný.Sami a vlastnému národu upreli právo vyjadrenia,či s tak pochybným dokumentom,ako je vazalská zmluva s USA,súhlasí alebo nie.Dokonca upreli ústavnému činiteľovi právo,aby sa na pôde parlamentu pred schválením zmluvy – vyjadril.Prečo ? Pretože sa boja vlastného obrazu v zrkadle !

Prečo sa boja ? Ako by skončilo hlasovanie o zmluve,ak by Žilinka vystúpil v rozprave ? Koľko poslancov by nakoniec našlo aspoň štipku cti a povedalo by – nie ?

A ešte poznámka k vyjadreniu Žilinku na obsah moskovských protokolov.Áno,boli podpísané pod nátlakom a hrozbou zbraní.A práve preto je vazalská zmluva s USA ešte hanebnejšia,ako moskovské protokoly.V moskovských protokoloch sa ich autori aspoň snažili maskovať ich zločinnosť,vo vazalskej zmluve sa už slovenskému národu otvorene vysmiali.A signatári ju podpisovali v mieri,keď im nič nehrozilo.

Hoci … naozaj nič ? Alebo je to tak,že museli presadiť prijatie zmluvy,aby sa pred verejnosťou neodhalila ich vlastná,špinavá minulosť ? Čo by na nich vytiahli médiá – korupciu,spoluprácu s mafiou alebo niečo iné ?

Falošné akademické tituly sú len špičkou ľadovca.A pod hladinou skrývajú signatári zmluvy asi poriadne svinstvo.Čas ukáže,aké pozadie majú niektoré „občianske“ protesty,oslavné články a fotografie v „prestížnych“ periodikách …

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9433081x
Priemerná čítanosť článkov: 3860x

Autor blogu