Založ si blog

Prepadli predstavitelia Ruska drogám, alebo sa načisto zbláznili ?

Čítajúc vyjadrenia exprezidenta Medvedeva som nevedel,čo si mám myslieť.

Vyjadrenia,že Rusko nepotrebuje diplomatické styky so Západom,vypovie zmluvy o niektorých zbraniach a ich nešírení,dokonca aj o jadrových zbraniach … teda,v podstate by v niektorých zmluvách išiel Kremeľ len v stopách Bieleho domu,ale aj tak vyzneli vyjadrenia Medvedeva “šialene”.

Kto vlastne dnes vládne v Rusku ? Kroky ruského vedenia vyvolávajú dojem,že sa krajina vrátila do čias neúspešného pokusu o prevrat v bývalom ZSSR,spojeného s únosom Gorbačova klikou okolo Krjučkova a Jazova.Akoby dnes rozhodovali v Kremli generáli.Čomu by som sa nedivil v prípade S.Šojgua.Nie je žiadnym tajomstvom,že je pokladaný za budúceho nástupcu V.Putina.

Aj keď pravda,neustále zmeny v ruskej ústave,cielené na udržanie Putina v kresle prezidenta vyvolávajú dojem,že aj Rusko chce mať svojho “večne živého”.

Alebo sa chce ruský prezident dopracovať do stavu K.U.Černenka,o ktorom sa ironicky hovorilo (potichu),že sa do svojej smrti nedozvedel o menovaní za najvyššieho  predstaviteľa niekdajšieho ZSSR.Nuž,čas nám hádam ukáže.

V každom prípade správanie predstaviteľov Ruska nemá žiadnu logiku.Už (nahraté ?) vystúpenie Putina pred ůtokom proti Ukrajine vyznievalo šialene,ale vyjadrenia Lavrova,Medvedeva či riaditeľa ruskej kozmickej agentúry pôsobili,akoby boli hovoriaci na drogách.Však vyhrážať sa pádom ISS môže naozaj len nesvojprávny cvok.

Čo sa teda v Rusku deje ? Niet pochýb,že priamy rozkaz na útok vydal Šojgu.Kto však skutočne riadi dnes Rusko a zločinnú agresiu proti Ukrajine,tým si nie som celkom istý.Len dúfam,že sa do Kremľa nevrátili časy vládnutia vojnových štváčov s polomŕtvymi maskotmi v popredí.Kto si pamätá posledné roky Brežneva,vie o čom hovorím.

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9433275x
Priemerná čítanosť článkov: 3860x

Autor blogu