Založ si blog

Urobte koridor (do Leopoldova), politici idú sedieť za dezinformácie

A asi bude treba vyprázdniť aj iné väznice,však na Slovensku vedie cesta k moci len cez dezinformácie (ľudovo klamstvá)

Stačí pozrieť predvolebné programy,porovnať s realitou a Slovensko sa zapíše do knihy rekordov.Budeme jediná krajina,v ktorej budú sedieť v base členovia každej vlády,ktorá bola doteraz pri moci.

Iste,retroaktivita nie je prípustná.Dokonca ani kolektívna vina.Ba čo ešte viac,spolčenie mafiánskeho typu síce trestné je,ale nevzťahuje sa na politické mafie !

Radujme sa,veseľme sa … konšpiračné weby boli vypnuté.Len akosi márne čakáme,kým niekto (expresne) vypne aj konšpiračnú koalíciu

Ach prepáčte,zabudol som.Podľa vyjadrenia oficiálnych úradov nemôže byť nikto súdený za sprostosť,ale sprostý môže škodiť vo verejnej funkcii.Však má zaručené právo voliť a byť volený (aj keď je vôl sprostý)

Slovami rumunského klasika Valeriu Butulescu

Už nemáme politických väzňov v psychiatrických liečebniach.Dnes môže ísť do politiky každý bez ohľadu na duševné zdravie

Aj preto máme vo vláde Vasilisu Premůdru,ktorá síce nevie základnú sadzbu DPH,nevie spočítať päť kusov v politickom trabante,ale pokojne by viedla ministerstvo vnútra,s radosťou (vypotí) nejakú geniálnosť na tému pandémie,ľudských alebo občianskych práv kdesi “v prdeli sveta”,aby sa potom detinsky vykrúcala a červenala v priamom prenose,že síce nie je úradne uznaná za blba (slovami Švejka),ale sa tak neustále správa.

No nič,konšpiračným webom bola úradne zavretá papuľa.Našťastie,na poznanie pravdy stačí,aby naše politické špičky otvorili papuľu.A ešte niečo.

Podľa posledných správ Rádia Jerevan nie je pravdou,že si slovenské politické špičky kupovali univerzitné diplomy či diplomové práce.V skutočnosti ich dostali bezplatne,aby sa prednášajúci a spolužiaci nemuseli pozerať na ich sprosté ksichty a počúvať ešte sprostejšie reči !

Mali by sme sa nad týmto poznaním zamyslieť.Možno by sme aj my našli cestu … kúpiť im ostrov a zamávať na cestu … predikáty si môžu vymyslieť a udeliť sami.

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

Jana Bittó Cigániková

SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve, žiada zrušenie tzv. prerozdeľovacej vyhlášky

28.03.2024 14:36

Kompetenciu prerozdeľovať peniaze navrhuje presunúť na zdravotné poisťovne.

požiar, václavské námestie, praha

Na Václavskom námestí horelo, dym bolo vidieť z celej Prahy

28.03.2024 14:21

Do nemocnice previezli jedného muža, ktorý sa nadýchal splodín.

Čína Filipíny Juhočínske more lode

Čína a Filipíny sa vzájomne obvinili z eskalácie napätia v Juhočínskom mori

28.03.2024 14:07

Loď čínskej pobrežnej stráž v sobotu zablokovala filipínske zásobovacie plavidlo, poškodila ho vodným delom a zranila pri tom troch filipínskych vojakov.

medveď, Liptovský Mikuláš

Medveďa, ktorý útočil v Liptovskom Mikuláši, našli s pomocou dronov do 1,5 hodiny

28.03.2024 13:53

Počas monitorovania medveďa bolo s dronmi nalietaných približne 74 kilometrov.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9432052x
Priemerná čítanosť článkov: 3859x

Autor blogu