Založ si blog

Máme vážnejšie problémy ako vládnucu sprostotu !

A preto je zbytočné rozoberať,čo a kde vyhlásili predstavitelia najsprostejšej vlády v histórii Slovenska.

A tom som si kedysi myslel,že preraziť dno vlád V.Mečiara nikto nedokáže.Mýlil som sa,ako sa ukázalo.Ani Mečiar nebol tak arogantný,aby zveril ministerské funkcie chodiacej tuposti.

Máme dnes iné problémy.Bez okolkov,ak by sa starý kontinent stal dejiskom nového konfliktu,čaká nás hladomor,keďže sme zásluhou ekonomických analfabetov závislí na dovoze skoro všetkého.Nech tancujú radosťou tí,čo majú vlastné záhrady alebo políčka,čoskoro môžu zistiť,že vyhrali v lotérii.Obrazne povedané.

Prudký rast cien vo všetkých oblastiach bude nevyhnutne spojený s nárastom počtu ľudí v kategórii pracujúcej chudoby.Ďalší problém,ktorý sotva vyriešime.Nehovoriac o tom,že aj v pracovných miestach sme závislí na zahraničných spoločnostiach,ktoré nemajú k Slovensku žiadne väzby.

Tak sa zamyslite.Čo nás po táraninách členov vlády,alebo obyvateľky prezidentského paláca ?

Myslite na budúcnosť.Na najbližšie voľby,kde musíme nájsť riešenie,ako zaistiť vytvorenie dobrej vlády pre národ a Slovensko.Ako nájsť skutočnú osobnosť na post prezidenta,alebo ho radšej zrušiť.Však doteraz to bolo len horšie a úplne katastrofálne.

Ak naozaj chceme volať Slovensko vlasťou a byť skutočne nezávislým štátom,musia ho viesť ľudia,ktorí sa budú zodpovedať národu,nie národ im.

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9431861x
Priemerná čítanosť článkov: 3859x

Autor blogu