Založ si blog

Madam billboard perlila v „obavách“ o ľudí . ..

Od svätého Igora sme sa dozvedeli,že legislatíva v súvislosti s príspevkami na ubytovanie ukrajinských utečencov bola odložená o dva dni,lebo (liberáli) si ju chceli podrobnejšie preštudovať.

A následne sa vyjadrila billboard lady Cigániková,že si chcú preštudovať podmienky,aby sa vylúčilo zneužívanie tejto formy pomoci rôznymi špekulantmi,či vytvoril rámec kontroly (hlavne kvalitatívnych podmienok ubytovania) a pod.Skoro som si „cvrkol“ do gatí od blaha,že niekomu na Slovensku konečne záleží na ľuďoch.Lenže …

Náhle som si uvedomil,že nikte sa chce opäť len mediálne predvádzať pred iným a zakryť,ako to naozaj je.Napríklad s tými primeranými podmienkami (podľa predpisov) na bývanie.Akosi som si nevšimol,že by niečo podobné trápilo poslancov v súvislosti so slovenskými občanmi.Presnejšie nikdy,ak sa nejedná o „diskriminované“ menšiny podľa názoru niekoho v Bruseli.Vari nám nechcú tvrdiť,že si nevšimli na Slovensku obce bez kanalizácie,vodovodu,dokonca aj bez akýchkoľvek služieb (napríklad obchodu aspoň so základnými potravinami) ? Vari nám nechcú tvrdiť,že nevideli a nepočuli o obciach,ktoré sú (doslova) odrezané od sveta,lebo aj verejná doprava je tam akosi skôr niečo (už) nepoznané ? Alebo si nevšimli ani to,že aj medzi slovenským pospolitým ľudom máme (niekde úplne bežne) osem-desať ľudí žijúcich v žalostných podmienkach ?

A keď už o tých špekulantoch,čo si tak pozametať pred vlastným prahom,billboard lady Cigániková ?

Čo sa tak pozrieť,s kým sedíte vo vládnej koalícii a poslaneckých laviciach ? Čo sa tak zamyslieť nad tým „odborným“ potenciálom,ktorým sa tak opakovane chválil váš predseda a vysvetliť,ako je možné aktuálne obsadenie ministrov – financií,školstva,či postu podpredsedu vlády (a v tomto prípade sme na výsmech každému,sotva sa Remišová niekde ukáže a otvorí ústa) ? Čo sa tak pozrieť,na koho šnúrke od opaska visí vaša koalícia ?

A kedy a kde konečne začnete zúrivo vykrikovať o odstúpení plagiátorov (ako to robili vaši kolegovia počas pobytu v opozícii) ? Chápem,že ste vystúpili horlivo proti špekulantom,len nechápem,prečo ste si nevšimli ich zástupy vo vašom blízkom okolí.A chápem vašu starosť o utečencov,len nechápem prečo ju nemáte o bežných ľudí na Slovensku,ktorí neraz žijú v takých podmienkach,pred akými chcete utečencov tak horlivo chrániť …

A ešte na záver – celkom by ma zaujímalo,ktorý poslanec a ako pomohol utečencom.Koľko ich u seba ubytoval,s koľkými chodil po úradoch a vybavoval potrebné veci.

A mimochodom,naši starí a prastarí rodičia hovorili,že všetko sa dá zniesť,ak sa dá v pokoji zaspať a rovnako aj zobudiť.Ak sa človek nemusí báť vyjsť na ulicu,ak sa nemusí báť o deti hrajúce sa na ulici … naši ľudia ponúkajú z čistého srdca a súcitu,každý podľa svojich možností.A rozhodne si nezaslúžia,aby si na nich otvárali svoje papule politickí špekulanti !

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9456957x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu