Založ si blog

Viktor … srandista

Nič neobvyklé,ak Orbán z času na čas populisticky zaperlí niečo o Hornom Uhorsku.Je to “odkaz” pre istú skupinu voličov,ktorá sníva o niečom Veľkom …

Len škoda,že na to snívanie používa mozog ako arašid.Svojho času tak podpisovali pakt s Hitlerom predstavitelia Poľska (rok 1934,pakt Pilsudski-Hitler),ktorí snívali o Veľkom Poľsku a spoločnej hranici s Maďarskom,a vieme … ako to skončilo.

Cynicky povedané,aj ja môžem snívať o Veľkom Slovensku,ktoré by končilo kdesi na Balkáne a iní si môžu pri tejto myšlienke ťukať na čelo.Slnko svieti každému,vrátane nacionalistov a bláznov.Kde patrí Viktor,ponechám na úvahu každého,ale môže nás mrzieť,že podobný pocit vlastenectva nemajú naši predstavitelia,ktorí sa ako retardi s rukou na srdci prehlasujú za Európanov … príslušníkov neexistujúceho národa.

Orbán bez populizmu by nebol sám sebou

Neriešme Viktora,riešme radšej slovenských eurohujerov.Napríklad tých,ktorí pri pohľade na šelmu v uliciach obcí a miest slintajú,že oni by chceli,ale Brusel nedovolí.Nebezpečných cvokov,ktorí mozog nahradili rektálnym alpinizmom a čo nie je podľa Bruselu,musí byť zákonite zlé.Magorov,ktorí kritiku Bruselu vykladajú ako nedostatok vlastenectva,ako istý Andrej … ktorý medzi dožívajúcimi blbcami v parlamente nevytŕča len preto,že sa od nich nelíši.

Máme dôležitejšie problémy,ako výkriky maďarského nacionalistu a populistu.Napríklad zamyslenie nad tým,kto a ako viedol Slovensko po roku 2020,akým “skvelým” spôsobom čerpala eurofondy Vasilisa Premúdra alias Veronika Remišová,keď sa teraz nedá prakticky cestovať,ak nechceme prísť o financie z fondu obnovy.

Nežijeme večne,neriešme zbytočnosti ….

 

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 08:52

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9469867x
Priemerná čítanosť článkov: 3873x

Autor blogu