Založ si blog

Mimoriadne sprostí ľudia . .. v parlamente !

Parlament alebo skôr jeho členovia by mali byť elitou národa.Na Slovensku však určite nie sú.A môžu za to voliči !

Potichu som dúfal,že Vasilisa „Presprostá“ alias Veronika Bábkoherečka dostatočne preukázala svoju intelektuálnu nedostatočnosť a do parlamentu nezasadne.Chyba lávky,vždy sa nájdu na jej obraz podobní,ktorí svoje volebné právo znevážia.Asi by mal volič naozaj absolvovať psychotesty.

Víťazstvo SMER-u ma neprekvapilo.Už pri zverejnení povolebného odhadu výsledkov bolo pri zhliadnutí „úspechu“ Progresívneho Slovenska jasné,že želanie nebude zrkadlom reality.Zlostné reakcie Sulíka a spol.zase potvrdili,že liberálov postupne opúšťajú aj skalní voliči.Neúspech multifotra či odreté uši národniarov potvrdili ich reálne možnosti a odhalili,ako ich voliči naozaj vidia.A čo pobavilo ?

Správanie predstaviteľov (nielen) KDH

Hurá do opozície,lebo nebudú spolupracovať s tými alebo onými.Majú vraj iné hodnoty.Možno,no pri pohľade na ich zásluhy v minulosti vidieť všetko,len nie … hodnoty.Teda aspoň nie tie,ktoré by boli na prospech národa.Asi im nikto nepovedal staré a známe – priateľa si drž blízko,nepriateľa ešte bližšie.

Vlastne … ako chcú naplniť svoje sľuby,keď sa odmietajú podieľať na riadení štátu pre osobné rozpory alebo nenaplnené ambície ?

Celkom ma pobavili konšpirácie okolo Lipšica a Hamrana.

Chápem,s národom na Slovensku sa ľahko manipuluje,keďže väčšina občanov si nedá námahu prečítať niečo viac,ako infantilné výkriky ubolených.Ak by to bolo inak,z aktuálnych parlamentných strán by sme si už dávno ani jednu nespomenuli.A vedeli by sme aj to,že na odvolanie špeciálneho prokurátora stačí dôsledné uplatnenie zákona o prokuratúre.

Zákon č.154/2001 Z.z.v aktuálnom znení hovorí v odseku 6 písm.2d,že vymenovať za prokurátora je možné len kandidáta,ktorý

je bezúhonný a jeho morálne vlastnosti dávajú záruku, že funkciu prokurátora bude riadne vykonávať

Z vyššie uvedeného jasne vyplýva – ak sa budú chcieť R.Fico a spol.v prípade vytvorenia vládnej koalície zbaviť D.Lipšica a odvolať ho z funkcie špeciálneho prokurátora,stačí im dôsledne postupovať podľa zákona.A svojím postupom len napravia absurdnosť,ktorá vznikla menovaním D.Lipšica do tejto funkcie.

Nie,tu sa nebavíme o dôvere,či Slovensku ako právnom štáte.V právnom štáte nemôžu zastávať verejné funkcie hlupáci,či ľudia s kúpenými certifikátmi o akademickom titule,alebo iné exotické úkazy.A pokiaľ niekto môže verejne o iných vykrikovať bez právoplatného rozhodnutia súdu,že sú zločinci … alebo môže verejne prehlasovať,že bude rešpektovať právoplatné rozhodnutia súdov len v prípade,ak mu vyhovujú – nikdy nebudeme právnym štátom,ak takýto exot môže sedieť vo verejnej funkcii.

Nová vláda bude rovnaká,ako predošlé.Nebude v nej B.Kollár,ale P.Pellegríny.No všetko ostane,ako v prípade B.Kollára.

Vládna koalícia bude zrkadlom najvyššej ponuky.A nič na tom nezmení ani výsledkami volieb „pobúrená“ Európa.Kto čím bojuje,tým aj padne.Ak si môžu podporu médií kúpiť servilní sluhovia Bruselu,môžu to urobiť aj ich oponenti.A výsledok sa odvíja od toho,kto má nákupný vozík plnší.Rozprávky o dezinformačnej scéne zmiznú v prachu,ak sa pozrieme na klamstvá „demokratov“ po útokoch na WTC,vojne v bývalej Juhoslávii,mlčaní „demokratov“ pri kšeftovaní s drogami a ľudskými orgánmi pod nosom americkej základne v Kosove,či záplave obetí v Iraku,Afganistane alebo na Blízkom východe.

Apropó,migrácia … čuduj sa svete,ľudia s ľútostivým pohľadom na trpiacich vo svete akosi nevidia trpiacich na Slovensku.Čím to asi bude ? Absenciou potlesku pre prejavoch (nežiadúceho) vlastenectva ? Alebo nepriehľadnosťou múru pri luxusných príbytkoch potentátov v rezidenčných štvrtiach s ochrankou,kde nepobehujú „návštevníci“,vykrádajúci záhrady a „trpiaci“ s iPhonom v hrsti ?

Tak,tak.Všetci klameme a zavádzame,ak píšeme o svojich skúsenostiach.Napríklad o autobusoch väzenskej služby,ktoré sa dajú stretnúť v nočných hodinách na cestách.Dokonca aj počas víkendov.Alebo sa zmenili podmienky výkonu trestu a vozia väzňov do kúpeľov,či na spoločné výlety.

Hoci je aj iná možnosť.Možnosť,že v mene záchrany darebákov,ktorí decimovali národ počas pandémie,sa chystajú všeobecné odpustky … až hrable zakvitnú …

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Bíreša na poste šéfa veterinárnej a potravinovej správy nahradil Martin Chudý

02.05.2024 18:47

Po návrate z Bruselu bol od roku 2017 nepretržite vedúcim odboru zdravia a ochrany zvierat.

Mária Kolíková

Kolíková návrh na svoje odvolanie vníma ako výkrik koalície: Kto sa nám postaví, pôjde dole

02.05.2024 17:57

Koaliční poslanci Kolíkovej vyčítajú aj to, že podpísala podnet na generálnu prokuratúru týkajúci sa zmeny štatútu SIS.

Robert Kaliňák

Krúpa má podozrenie, že Kaliňák koná v záujme cudzích zbrojárskych spoločností

02.05.2024 16:19

Krúpa avizoval, že téma sa možno bude riešiť aj na budúcotýždňovom výbore.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9475717x
Priemerná čítanosť článkov: 3876x

Autor blogu