Založ si blog

O čo ide ? Deformácia práva

Právo končí tam,kde sa používajú dva metre … a tam začína extrémizmus …

Najprv pár slov k výrazu „ačohentizmus“.Tento symbol duševného malomocenstva zaznieva z úst tých,ktorí nemajú argumenty.Napríklad z úst najúprimnejšieho politika na Slovensku J.Naďa,ktorý svojho času verejne priznal,že pri rannej toalete vidí v zrkadle opicu a dezoláta.

Muselo dôjsť k ruskej agresii voči Ukrajine ? Nemuselo.Stačilo oveľa skôr posudzovať podľa rovnakého metra americko-britskú agresiu voči Iraku či Afganistanu,alebo iné svojvoľné akty veľmocí vo svete.Zlý príklad má vždy viac nasledovníkov,ako dobrý.Hlavne tam,kde ide o záujmy veľmocí.A nepotrestané zlo priťahuje tých,ktorí sa radi v mene vlastného cieľa zla dopustia.

Izrael trpí útokom Hamasu.Štát,ktorý desaťročia realizuje na Blízkom východe politiku,ktorá je neraz v rozpore s medzinárodným právom,a svetové spoločenstvo sa tomu nemo prizerá.Každý rok sa nechávame fackovať spomienkami na holokaust.A stále sa prizeráme,ako sa rozširujú nelegálne osady na palestínskom území.Vždy je len otázkou času,kedy sa utláčaný vzoprie a povie si – dosť.Ako sa do hory volá,tak sa aj ozýva.

Na zamyslenie … ako je možné,že je dodnes izraelským hrdinom Aba Kovner,ktorý plánoval otrávenie šiestich miliónov Nemcov ako pomstu za holokaust ?

Zákonnosť na Slovensku ? O tú nejaví záujem žiadny politik

Mienkotvorné médiá aportujú banán v podobe plánovaného odchodu Š.Hamrana z vedenia polície a odvolania D.Lipšica z postu špeciálneho prokurátora.A nariekajú,že sa chystá deformácia práva,oslobodzovanie obvinených a podobne.Ak by to robili tzv.dezinformačné weby,okamžite by boli obvinené zo šírenia poplašných správ a vypnuté (počas vlády Matoviča,Remišovej a spol.určite).

Aká je realita ? Problémom nie je odchod Hamrana,alebo odvolanie Lipšica.Problémom je skutočnosť,že sa D.Lipšic dostal na post,pre ktorý nespĺňal ani základné kritérium bezúhonnosti.Počas pôsobenia Hamrana na poste policajného prezidenta sa trestné konania doslova spolitizovali,nehovoriac o absurdnosti v podobe častej prítomnosti médií na miestach zásahov polície.A to už nespomíname na opakované úniky informácií zo živých spisov,či „nespochybniteľné“ svedectvá kajúcnikov,ktoré by nemali šancu na úspech ani v tak skorumpovaných krajinách,ako Ukrajina,Albánsko alebo Taliansko.

Ficovláda ? A čo ste čakali po tisícoch obetí pandémie,opakovaných urážkach a vydieraní občanov s iným názorom ?

Tak,ako v roku 2006,ani dnes nie je príčinou problému vláda,ktorá vznikne pod vedením R.Fica.Naopak.Vznik tejto vlády je následkom arogancie jej oponentov.Nulovej úcty voči nositeľom iného názoru.Neschopnosti počúvať,vysvetľovať a argumentovať.A ohýbania práva v mene pomsty.

Ak môže byť podpredsedom vlády osoba s primitívnym intelektom,neschopná odpovede na triviálne otázky na úrovni znalostí žiaka základnej školy,alebo ministrom osoba,ktorá opakovane a vulgárnym spôsobom verejne uráža občanov,aké následky to prinesie ? Ak sa ústavný činiteľ s rukou na srdci hrdo hlási k neexistujúcemu národu a vlastný pôvod spomenie až na druhom mieste,čo to prinesie ?

V roku 2020 priniesla túžba po pomste vyvolaná dezinformáciami mienkotvorných médií k moci Matoviča a spol.V roku 2023 viedol rovnaký dôvod k návratu R.Fica a spol.Kto čím bojuje,tým aj padne.A nenávisť je nákazlivejšia,ako by sa zdalo.

Terorizovaná väčšina … 

Väčšinové obyvateľstvo je dlhodobo terorizované vydieraním zo strany menšín,čo celkom pochopiteľne vedie k popularite extrémistických strán.Prečo ? Neustále  sa  hovorí  o rešpekte  a pochopení  voči  menšinám.A  kedy  budú rešpektovať menšiny názor (aj odmietavý) väčšiny ?

Čím viac sa ustupuje menšinám,tým viac naťahujú ruku.A akékoľvek odmietanie pokladajú za diskrimináciu,v čom im výdatne sekundujú mimovládne organizácie.Dokedy ?

Alebo naozaj nikto nechce pochopiť,kam podobné praktiky vedú ? Ak k Vám bude donekonečna niekto chodiť a trieskať päsťou na dvere,že má má u Vás právo nažrať sa na Váš účet,jedného dňa trpezlivosť dôjde.Ak teda skôr nedôjdu prostriedky na podobnú „charitu“.

Namiesto záveru ….

Skúste sa zamyslieť,čo by povedali naši dedovia na to,že sa nám dnes po Slovensku premávajú vozidlá so štylizovaným znakom wermachtu.Asi by nám dali dve-tri po papuli a poslali nás do horúcich pekiel.Alebo pripomenuli peklo koncentračných táborov,ich obetí a beštiálnosti všetkého,čo priniesla druhá svetová vojna.Práve spomínaný znak dokonale ilustruje,že Nemecko sa nezmenilo.Akurát osprosteli tí,ktorí naivne veria úprimnosti okupovanej krajiny od konca druhej svetovej vojny,ktorá poslušne aportuje všetko,čo jej hodí … jej okupant.

(Obrazová príloha – zdroj:Pixabay)

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Robert Kaliňák

Krúpa má podozrenie, že Kaliňák koná v záujme cudzích zbrojárskych spoločností

02.05.2024 16:19

Krúpa avizoval, že téma sa možno bude riešiť aj na budúcotýždňovom výbore.

Belgium EU Summit

Všetci nacionalisti sú 'skrytí brexiteri', ničia každú krajinu. Zobuďte sa Európania, odkázal Macron

02.05.2024 16:11

Prieskumy volebných preferencií vo Francúzsku nateraz vedie krajne pravicové Národné združenie.

Nożykova synagóga

V Poľsku zadržali 16-ročného chlapca v súvislosti s podpaľačským útokom na synagógu

02.05.2024 15:34

Motív útoku na jedinú synagógu vo Varšave, ktorá prežila druhú svetovú vojnu, je nejasný. Podozrivý totiž odmietol vypovedať.

vašečka, záborská

Vašečka a Záborská opäť idú proti transrodovým ľuďom. Život im chcú skomplikovať novým zákonom o rodnom čísle

02.05.2024 15:25

Ak zmeny prejdú v navrhovanej podobe, transrodoví ľudia nebudú môcť po absolvovaní tranzície zmeniť svoje rodné číslo tak, aby zodpovedalo ich novému pohlaviu.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9475516x
Priemerná čítanosť článkov: 3875x

Autor blogu