Založ si blog

Vojna sa ľahko začína, ale ťažko . . . končí

Europolitickej mafii pod taktovkou Bieleho domu sa situácia na Ukrajine vymkla spod kontroly. Dokazujú to výroky rôznych treťotriednych poskokov, napríklad E.Brocka, ktorý iste len náhodou sa pohyboval v kruhoch spoločnosti so zjavne divnou minulosťou … mimochodom, pohľad do vytreštených očí tohoto pána stojí za zamyslenie. Akoby hľadel do plameňa, spaľujúceho kariéru a všetky predstavy o skvelej budúcnosti.

Už počas prvého Majdanu sa jasne ukázalo, že na Ukrajine vôbec nejde a nikdy nepôjde o prosperitu krajiny. K moci sa dostal klan Tymošenkovej, ktorý sa snažil ovládnuť všetko a všetkých, pričom metódy si nevyberal. Napokon sa rozhádal aj s hlavným spojencom, V.Juščenkom, čo bola vlastne predzvesť pádu tejto rodiny s nepochybne mafiánskymi praktikami. Výsledkom bol návrat V.Janukovyča, ktorého neskorší odchod znamenal začiatok občianskej vojny, keďže finančníci a politické kruhy podporujúce prevrat na Ukrajine zjavne podcenili rozdiely medzi Západom a Východom, pričom trestuhodne prehliadli jednu podstatnú maličkosť – Krym bol pripravený využiť akúkoľvek maličkosť na získanie nezávislosti od Kyjeva. A aj využil, hoci za cenu podriadenia Moskve.

Občiansku vojnu na Ukrajine má na svedomí tzv. civilizovaná Európa. Môžeme, ba nie, my sa musíme hanbiť za to, že sme svoje osudy a osudy našich rodín zverili do rúk ľudí, ktorí sedia v Bruseli. Zverili sme totiž svoje osudy do rúk finančno-politickej mafie. A nič na tom nemení ani fakt, že sme nemali dostatok informácií o bruselskom spolku. Mali sme totiž dlhoročnú skúsenosť s iným spolkom, kde sa tiež rozhodovalo o nás – bez nás. Mali sme skúsenosť s nemeckým šovinizmom, ktorý kedysi viedol k známemu Mníchovskému diktátu, mali sme skúsenosť so “ spojencami “ v Londýne a Paríži, a mali sme skúsenosť aj s nespoľahlivosťou slovanských národov, ktoré neraz ochotne poslúžia komukoľvek … za skyvu plesnivého chleba. Naivne sme si mysleli, že plány na ovládnutie a zotročenie slovanských národov skončili s pádom Tretej ríše … a potvrdili sa rozpadom bývalého východného bloku. Omyl … tragický omyl.

Keď sa kedysi pýtali Ch. de Gaulla na možnosť zjednotenia Nemecka, odpovedal veľmi nepríjemne. Prehlásil, že zjednotenie Nemecka by prinieslo hrozby, ktorým sa spojenci po víťazstve v II.svetovej vojne chceli vyhnúť. Hrozby, že sa v Nemecku opäť dostanú k moci ľudia, túžiaci po svetovláde a neobmedzenej moci. Povedal, že obnovenie Nemecka v jeho pôvodnej veľkosti by mohlo byť prvým krokom na vypuknutie nových konfliktov v Európe, a nové šírenie myšlienok o nadradenom národe.

Smutné … sotva mohol niekto tušiť, že slová starého generála sa tak rýchlo naplnia. A hlavne, že sa naplnia jeho obavy. Pretože práve dnes zaznieva a to najčastejšie z úst nemeckých politikov, rétorika na základe – čo a kto musí. Nie – môže, ale – musí.

Vojnové zločiny musia byť potrestané … zdanlivo úprimné slová, kedy však E.Brock volal po potrestaní zločinov americkej administratívy, súvisiacich so zločinnou vojnou proti Iraku, či Afganistanu ? Nikdy. Kedy volal po potrestaní vrážd, ktoré sa denne odohrávajú na príkaz americkej administratívy, na územiach nezávislých krajín, kde pravidelne umierajú tisíce obetí ? Nikdy. Kedy volal po potrestaní zločinov Izraela, či zavedení sankcií proti tejto krajine za zločiny, ktoré napáchala na palestínskom národe, za genocídu, ktorú rozpútala ? Nikdy.

Kedy volala po potrestaní vyššie spomínaných zločinov nemecká kancelárka A. Merkelová ? Nikdy … a nezmenila svoje postoje dokonca ani vo chvíli, keď zistila, že jej vlastný spojenec pošliapal všetky jej občianske práva, medzinárodné dohody … o čo to vlastne dnes ide ? O čo dnes ide Nemecku ?

O pomstu za porážku v dvoch svetových konfliktoch, ktoré Nemecko spôsobilo ? O získanie stratenej národnej hrdosti ? Nevedno … mám množstvo priateľov v Nemecku, a sami hovoria, že ich krajina sa uberá veľmi zlým smerom a obávajú sa následkov. Vidia, ako deň za dňom rastie nenávisť voči ich krajine, voči ich národu a často sa pýtajú – k čomu to povedie ?

Máme podporu pobaltských krajín … máme podporu Poľska … často hovoria elity a žiadajú aj našu podporu na križiackej výprave proti Rusku. Koho podporu to máte ? Estónska, ktoré verejne a neskryte diskriminuje menšiny ? Poľska … či skôr poľských politikov, ktorých by ich slávni predkovia tisícráz prekliali ? Choďte … opýtajte sa na Kryme, ako sa tam ľuďom naozaj žije. Neverte škrabákom, ktorí vypisujú šovinistické zlátaniny o obrane území pred Rusmi. Choďte a opýtajte sa aj krymských Tatárov, ako naozaj žijú. Pozrite sa na vlastné oči … napríklad na protiruské mítingy, kde rečnia údajní zástupcovia Tatárov a poznáte pravdu, keď uvidíte pár desiatok, niekedy stoviek demonštrantov … bezvýznamné manifestácie, šikovne zostrihané a prezentované spôsobom, za ktorý by sa nehanbili ani autori hitlerovskej propagandy.

Choďte na ukrajinské diskusné fóra a opýtajte sa, ako a kto dnes Ukrajincom pomáha. Odpovedzte a vysvetlite im, prečo predstavitelia “ demokratickej “ únie hovoria o zločinoch Ruska, hoci Rusko posiela na Ukrajinu humanitárne konvoje a únia spoločne so severoatlantickou alianciou – vojenský materiál, inštruktorov a organizuje vojenské cvičenia.  Vysvetlite im, prečo sa o pomoci Ukrajine v Bruseli hovorí … a Kremeľ pomoc posiela … odpovedzte pozostalým obetí vyčíňania v Odese (a nielen tam), prečo sú spojencami ukrajinskej vlády – neofašistické bandy, uctievajúce S.Banderu. Vysvetlite im, prečo má ukrajinská vláda v poradenskom tíme zo zahraničia – zločincov, čeliacich v domovských krajinách rôznym závažným obvineniam.

Viete to vysvetliť ?

 

/poznámka : pozrite si na videu, aby ste vedeli, aký režim v Kyjeve podporuje Brusel v našom mene/

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9470225x
Priemerná čítanosť článkov: 3873x

Autor blogu