Založ si blog

Cenzúra = diktatúra

Slovenské “ mienkotvorné “ denníky začali skvalitňovať diskusie. Ako to prebieha ? Napríklad vyraďovaním diskutérov pod rôznymi, značne prekrútenými zámienkami … alebo moderovaním diskusie, či dokonca jej úplným zákazom ( alebo nepovolením ? ). Prípadne pretváraním podľa českého vzoru, kde istý slovenský denník požiadal diskutéra e-mailom, aby zaslal – kópiu preukazu s fotografiou.

Vraciame sa do čias totality ? Áno, vraciame – dnes už nie je v mene Ríše zla, teda ZSSR … ale v mene bašty demokracie a slobody – USA. Trochu čudné, nie ? Prečo sú zastavené diskusie práve pod článkami, ktoré sa týkajú americkej politiky, diania na Ukrajine či postoja Bruselu ?

Oni sa boja vlastných ľudí … sledovanie celého sveta a vysokých predstaviteľov nezávislých štátov zo strany amerických tajných služieb bolo a je motivované strachom z ľudí, ktorých neustále klamú a zneužívajú. Boja sa pravdy, boja sa následkov svojich zločinov.

Spojenci ? Nie, vážení páni a dámy – dnes sú všetci v očiach USA potenciálnymi teroristami a nepriateľmi. Symbolom slobody a demokracie na tejto planéte má byť krajina, vedená zločincami, paranoikmi, klamármi a sukničkármi … či vyslovenými idiotmi, ktorí nechávali bombardovať cudzie krajiny, hoci nevedeli ukázať na mape, kde bývajú !!!

A preto začína – cenzúra. A tá chodí ruka v ruke s – diktatúrou. Ináč, aj ovca môže slobodne chodiť po košiari či lúke. Len ju vždy sleduje – strážny pes. Sme aj my – ovce ?

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

škola, školák, žiak, hodina, vyučovanie, trieda

KVÍZ: Predveďte sa, akí ste slovenčinári. Nie je to tak zlé alebo také zlé?

27.04.2024 10:22

Kvíz rýchle preverí vaše znalosti slovenčiny. Ktorá z dvoch možností je správna?

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Nemecký poslanec AfD Bystroň se ohradil proti článku Der Spiegelu o ‘ruských’ balíčkoch

27.04.2024 10:10

Poslanec Alternatívy pre Nemecko (AfD) Peter Bystroň sa ohradil proti článku magazínu Der Spiegel, že v kauze možných úplatkov od proruskej siete prijímal balíčky.

parlament

Na Slovensku chce vzniknúť ďalších päť politických strán

27.04.2024 09:58

Na Slovensku chce aktuálne vzniknúť päť nových politických strán. Oznámenia o zbere podpisov zverejnili na webstránke Ministerstva vnútra SR.

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9468250x
Priemerná čítanosť článkov: 3872x

Autor blogu