Založ si blog

Keď sa 0 tvári ako 1

Výsledkom je rozvrátené Slovensko.Iste,kumpáni súčasnej premiérskej nuly obrátili kabát hlavne pre obavy z prudkého poklesu preferencií.Napriek tomu sa nedá spochybniť,že celá vláda sedí v deravej lodi.

A tá loď sa potápa napriek tomu,že ju kormidelník zaviedol do suchého doku.Nečudo,diera v trupe,potraviny dochádzajú,dlhodobá izolácia posádky sa prejavuje na psychike a volený kapitán len vrieska,že sú všetci sprostí a on raketa.Ešte dobre,že pominula éra plachetníc,v tej to vedeli riešiť posádky rýchlo a efektívne.

Takže – prečo sa zrazu objavili výkriky o nebezpečnom automate na Covid ? Nie,to nie sú ůprimné varovania,len snaha o zbavenie sa vlastnej viny.Viny na genocíde národa.Koaliční partneri krikľůňa vedeli veľmi dobre,ako je “automat” nastavený a rovnako vedeli aj o možnosti permanentného testovania (teda naháňania peňazí do vreciek dodávateľa bezcenných testov).S niečím však nepočítali …

Nepočítali s rýchlym nárastom odporu národa a masovým volaním po konci tejto vlády.Nepočítali,že ani núdzový stav nebude dostatočnou ochranou pred oprávnenou zlosťou obetí ich politikárčenia a honby za mocou a peniazmi.A nikto im nepovedal,že

”Len idiot kope do nahého hladujúceho na zemi a naivne verí,že sa mu ten poďakuje”

Kto je naozaj idiot,ukázali mnohé revolúcie … 

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Zrútenie diaľnice

V čínskej v provincii Kuang-tung sa zrútila diaľnica, zomrelo najmenej 19 ľudí

01.05.2024 09:18

Po kolapse 17,9-metrového úseku diaľnice spadlo dole 18 áut.

SR Bratislava EÚ referendum Dzurinda oslavy

20 rokov v Európskej únii. Brusel nám pozerá na prsty, ale to je dobre

01.05.2024 09:00

Malý štát v srdci Európy začal pred dvadsiatimi rokmi nie len cestu za svojou prvou Superstar, ale vykročil aj za svojou európskou identitou.

pivo, pivovary

Strana piva môže byť v rakúskom parlamente, rekordne jej rastú preferencie

01.05.2024 08:37

Stranu piva používajúcu aj skratku BIER (pivo) založil v roku 2015 v podstate zo žartu lekár a punkrockový hudobník.

Robert Fico na nočnej zmene

Fico absolvoval nočnú zmenu: Klobúk dole pred všetkými zamestnancami

01.05.2024 08:24

Predseda vlády Robert Fico oslávil 1. máj prácou a absolvoval nočnú zmenu z utorka na stredu s pracovníkmi závodu ZKW Slovakia.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9473601x
Priemerná čítanosť článkov: 3875x

Autor blogu