Založ si blog

Keď štát riadi Frankenstein . ..

Už to nie je ani zamak smiešne.Zákony sa menia takou rýchlosťou a tak nezmyselne,že najčastejšou odpoveďou úradníka je zúfalé šepnutie – neviem.

Tak to dopadne,keď svet politiky splodí Frankensteina.Dokonalú bytosť,veriacu vo svoje Božie poslanie,pokladajúcu ostatných členov spoločnosti za bezvýznamný odpad,ktorý sa ľahko oželie.Vlastne ani nie je tragédiou,čo splodil svet politiky.Tragédiou je,že jeho plodu,ktorého správanie roky pripomínalo správanie psychopata,si nezodpovedný národ zvolil za toho,kto

… ho dovedie k svetlým zajtrajškom a právnemu štátu.Hrôza a des …

Pri pohľade na film Občan X sa tak tlačí človeku myšlienka,aký rozdiel je vlastne medzi vtedajšou spoločnosťou,ktorá napriek faktom popierala,že sa v jej radoch pohybuje nebezpečný zločinec,aby si zachovala “tvár” pred svetom,že v jej “dokonalom” zriadení sa nevyskytujú zvrhlosti západného sveta a súčasnou spoločnosťou,kde

… pri pohľade na šialenstvo,ovládajúce rozhodovanie o osude národa,aj siedma veľmoc (volajúca po právnom a demokratickom štáte) … hryzká slabúčko.Hoci žijeme v spoločnosti,kde je na predaj všetko aj vo chvíli,keď stojí pri pokladni s atómovou zbraňou v hrsti – Frankenstein.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Migranti, utečenci

Maďarsko nemieni akceptovať kvóty na prijímanie migrantov

14.05.2024 22:39

Maďarsko neakceptuje nanucovanie kvót na prijímanie migrantov a spolu s ďalšími krajinami nevykoná opatrenia migračného paktu.

fico, žiga, danko, taraba

Zákon o FPU prešiel, aj keď nie je dohoda. Medzi Hlasom a SNS to iskrí: Danko chce koaličnú radu, Žiga napomenul Michelka

14.05.2024 19:15

Líder SNS Andrej Danko chce zvolať koaličnú radu o tom, ako bude koalícia fungovať po odchode Petra Pellegriniho. Je nespokojný, že nevie meno jeho nástupcu.

Polanski, Lewisová

Francúzsky súd oslobodil režiséra Polanského v kauze ohovárania

14.05.2024 17:54

Polanski sa podľa žalujúcej herečky dopustil ohovárania tým, že ju v roku 2019 v rozhovore pre médiá označil za klamárku, pretože ho v minulosti obvinila zo znásilnenia.

Kráľ na ťahu, relácia, ta3

Král na ťahu na ta3: V dueli sa stretnú zástupcovia Smeru a SaS

14.05.2024 17:38

V utorok 14. mája o 21.00 h bude ďalšia časť relácie Král na ťahu s Braňom Králom. Ostrú debatu si môžete pozrieť už večer na ta3.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9490270x
Priemerná čítanosť článkov: 3882x

Autor blogu