Založ si blog

Povedzte – NIE – okupantom z NATO na Slovensku

Kde prišli poradcovia NATO, alebo americkej administratívy, všade to skončilo úplne rovnako

Konfliktom a krviprelievaním. NATO a USA majú jedno spoločné – napriek sladkým rečiam sa ich aktivity končia pravidelne inak, než sa oficiálne prezentuje.

V súčasnej dobe sa pripravuje príchod akéhosi tímu poradcov na Slovensko, kde polovica bude slovenská a zbytok z iných krajín. Všetci máme skúsenosti, že slovenský podiel v čomkoľvek, počnúc politikou a končiac podnikaním, je zásadne bezvýznamný, a to aj vtedy, keď majú Slováci väčšinu. Kto neverí, nech si položí otázku, prečo sú väčšinoví vlastníci v rôznych podnikoch, tzv. strategických – pravidelne odstavení od vyplatenia dividend.

Vybudovanie tímu poradcov na Slovensku je zriadením malej základne, ktorá má zabezpečiť našu bezpečnosť

Povedal neznámy odborník. Nuž, z pohľadu človeka, ktorý nežije s klapkami na očiach, je najväčšou hrozbou pre našu bezpečnosť politika našich “ spojencov „, ktorých už nenávidí prakticky celý svet, všade šíria intrigy a utrpenie a neustále musia niekoho vydierať. A túto hrozbu neodstráni žiadny tím, zložený zo zástupcov týchto zvrhlíkov.

Súhlasím, že Rusko je pre NATO hrozbou

Presnejšie, je hrozbou pre záujmy NATO. Vlastne jediný záujem – cieľ Bieleho domu a jeho sluhov na ovládnutie sveta, a zavedenie vlastných, zločineckých pravidiel. Napríklad práva na likvidáciu kohokoľvek, kto sa vzoprie ich plánom a zhodou náhod má jeho hlas na verejnosti primeranú váhu. Pretože, povedzme si otvorene, hoci o tom médiá zámerne nehovoria, tak nad skutkami Obamu, Merkelovej, Hollanda či iných politikov si slušní ľudia len – odpľujú.

Nehovoriac o tom, že médiá, volajúce po otvorenosti a slobode, mieri a slušnosti, pravde a poctivosti – vám poctivo taja, že napríklad počas nepokojov v USA, súvisiacich s podivnými praktikami Wall Street-u, či polície – sa veselo strieľa po oponentoch, mnohí sú po zatknutí psychicky a fyzicky týraní, a nie je žiadnou výnimkou, že niektorí sa aj – stratia.

Ako napríklad Jimmy Hoffa, bývalý šéf a zakladateľ odborového zväzu nákladnej dopravy, ktorý bol neskôr nielen partnerom mafie, ale aj stál za úspechom J. F. Kennedyho v prvej prezidentskej kampani

Zlé jazyky hovoria, že Hoffa neskôr aj vydieral klan Kennedyovcov, najmä v čase, keď sa mu za podporu (nielen) jeho zväzu  prezidentskej kampani poďakovali začatím vyšetrovania jeho nezákonnej činnosti, a neskorším uväznením. Iné zlé jazyky hovoria, že za jeho prepustením z väzenia pred Vianocami 1971 nestála ani tak dohoda s vtedajším prezidentom R. Nixonom, že sa Hoffa vzdá činnosti v odboroch, ako skôr obava, že Hoffa niečo odhalí zo svojej bohatej minulosti. Isté je, že Hoffa zmizol 30. júla 1975, a už nikdy sa nezistilo, ako skončil.

Dohodneme sa aj s diablom, ak nám pomôže naplniť ciele

Veru, v politike to platí dvojnásobne. Nie je to tak dávno, čo svetoví lídri žiadali, aby boli Bielorusku odňaté majstrovstvá sveta v hokeji pre nedemokratické metódy režimu prezidenta Lukašenka. A ajhľa – dnes sa diktátor hodí,ba dokonca sa s ním potichu rokuje, keďže si dovolil vypustiť kritické slová na adresu Ruska a prezidenta Putina.

Necelé štvrťstoročie po odchode sovietskych vojsk sa opäť pripravuje pobyt okupačných vojsk na Slovensku

Kto sleduje viac, než len oficiálne zdroje, vie veľmi dobre, že s politikou EÚ a NATO nesúhlasia v mnohých krajinách, a neraz je nielen predmetom kritiky, ale aj masových demonštrácií. Na Slovensku sa o tom  samozrejme mlčí, a spravodajstvo (napríklad hnojovízie JOJ) je preplnené “ úžasnými “ informáciami o tom, kto a kde koho prefikol nožom, ako v Austrálii nejaký úchyl chcel zneužiť klokana, či zásahy americkej polície proti rôznym indivíduám. Často mi chodí hlavou, či autorov večerného spravodajstva nelovia prevádzkovatelia súkromných televízií v nejakom zariadení pre duševne chorých, zrejme na najťažších oddeleniach … a pravdepodobne píšu scenáre dokonale spútaní, s maskou na tvári, aby sa ostatní nezľakli, ktože im to určuje, čo budú hovoriť.

Cudzí vojak na Slovensku je v akejkoľvek pozícii – okupant a nepriateľ

A každý, kto bude tvrdiť v diskusii niečo iné, jasne potvrdí, že súhlasil aj so sovietskou okupáciou tejto krajiny … a hlavne to, že je zradca a odpad tohoto národa. A odpad sa vyhadzuje, vážené dámy a vážení páni.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší súd NS

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9466540x
Priemerná čítanosť článkov: 3872x

Autor blogu