Založ si blog

Odkedy kážu o morálke vrahovia a vojnoví zločinci ?

Senátor John McCain je veteránom vietnamskej vojny, čo vlastne znamená aj to, že je vojnovým zločincom a vrahom. Prezident B. Obama je priamym nadriadeným tých, čo realizujú bombardovanie bezpilotnými lietadlami a majú na svedomí desaťtisíce nevinných obetí.

McCain povedal o Rusku, že je to benzínová pumpa, riadená mafiou. Určite vie, o čom hovorí – John F. Kennedy sa stal prezidentom za pomoci americkej mafie (ktorá mala vplyv na odborové zväzy), G.W. Bush vyhral prvé prezidentské voľby zásluhou podivného spočítania hlasov – a na základe klamstiev a podvodov zaútočil na Irak, čo malo za následok vyše miliona obetí v rôznych formách (ranení, zabití či vyhnaní z krajiny). B. Obama napriek sľubom a udelenej Nobelovej cene za mier (pre ktorý nič neurobil) pokračoval v praktikách svojho predchodcu, a má rovnako na rukách krv nevinných a dnes pomocou sankcií vydiera iné krajiny, samozrejme aj Rusko.

Takže ? Vydieranie, vraždy, podvody v masovom meradle – áno, to je práve doména mafie. Výrok senátora a vietnamského vraha jasne svedčí o tom, že presne vie, o čom hovorí. Doma mu tieto praktiky nevadia, a pokojne sedí vo svojom senátorskom kresle, hoci už dávno mal spoločne so svojím prezidentom a inými zdieľať väzenskú celu na doživotie, alebo v zmysle svojej rétoriky, kde trvale obhajuje tresty smrti – mal už sedieť na elektrickom kresle.

Nie, o politike V. Putina si nemusíme a nemôžeme robiť ilúzie. Avšak – snaží sa Putin dostať do Mexika alebo na Kubu, a umiestniť tam svoje základne či vojakov ? Nie. Naopak – sú to práve USA, ktoré sa snažia za každú cenu dostať so svojimi zbraňami a vojakmi na hranice Ruska, na kontinent, s ktorým nemajú nič spoločné. A štekanie senátora McCaina je jasným dôkazom toho, že ich nesmierne zlostí odpor Ruska, lebo sa riadia zásadou, že oni môžu bez pravidiel – iní nesmú, ani v súlade s pravidlami.

Pýtam sa proamerických diskutérov – súhlasili by ste, aby život vo vašej obci alebo meste bol riadený masovým vrahom alebo podvodníkom ? Sotva. Prečo potom obhajujete niečo podobné v prípade americkej politiky, ktorej špinavosti priamo ohrozujú budúcnosť vašich detí ? Prečo ste pokrytci ? Prečo ste zbabelci ? Prečo zatvárate oči pred tým, že západné demokracie nebojovali proti komunizmu preto, že im vadili jeho spôsoby vládnutia, ale len preto, že nemohli sami zaviesť diktatúru a vládu násilia, otroctva a vydierania ?

Kde sme to skončili, že v našich médiách dostávajú priestor vyjadrenia vrahov a zločincov ? Kde sme to skončili, že tento odpad honorujeme označením našich spojencov ? Prečo sa potom pohoršujete nad bábkovým slovenským štátom pod vedením J. Tisa, ktorý prisluhoval zločincovi Hitlerovi, ak dnes tlieskate tomu, že súčasný slovenský štát bezmedzne podporuje zločinca B. Obamu ? V čom je medzi tým rozdiel ?

Naozaj veríte, že sankcie proti Rusku sú o Ukrajine ? Nedajte sa vysmiať – Ukrajina bola zaujímavá dovtedy, pokiaľ bola šanca na obsadenie krymských základní a získanie kontroly nad plynovodom. Po oznámení, že Krym nebude (čo je naozaj príčina sankcií, ale v inom slova zmysle – Rusko totiž okradlo o lup Američanov a Brusel), a novom oznámení, že ak si Brusel myslí, ako veľmi získal zablokovaním výstavby alternatívneho plynovodu – všetci náramne zúria. Nevidíte, čo je podstatou ? Brusel si vynucuje dodržiavanie pravidiel, ktoré nikto okrem slabých a chudobných nerešpektuje. Prečo je dnes ticho o návrate financií, údajne napumpovaných do gréckej ekonomiky vo forme eurovalu ? Preto, lebo z týchto financií nešiel ani cent do Grécka, ale naopak – všetko išlo do nemeckých a francúzskych bánk !!! Tých bánk, ktoré okrádali klientov a špekulovali s ich peniazmi na dlhopisových trhoch, a to na priamy príkaz politikov.

Prečo sa dnes vedú tiché rokovania s tureckou vládou o zablokovaní rusko-tureckého plánu na vybudovanie spoločného plynovodu ? Prečo sa dnes potichu ponúka Turecku členstvo v únii do dvoch rokov, výmenou za odstúpenie od plánov na plynovod s Ruskom ? Prečo vám nikto nepovie o týchto zákulisných praktikách ? Prečo vás niekto ťahá do vojny s Ruskom – dnes ekonomickej, a zajtra ? Radšej nemyslieť.

Prečo prešlo beztrestne J. Tymošenkovej okrádanie europskych odberateľov a partnerov Ruska v čase plynovej krízy ?

Od augusta 2013 sa na ukrajinskom území pohybuje odhadom do päťdesiattisíc rôznych žoldnierov, najmä z amerických bezpečnostných služieb. Ruských dobrovoľníkov začali registrovať na Ukrajine na jar tohoto roka, dnes ich tam môže byť okolo tridsaťtisíc. Prečo Brusel vrieska o odchode Rusov, ale nežiada odchod žoldnierov, ktorí tam prišli oveľa skôr ? Prečo neprijíma sankcie voči Poľsku, USA či Veľkej Británii (napríklad za nepotrestané mučenie v tajných väzniciach), ale len dvíha prst nad Ruskom ?

Mafia ??? Súhlasím, bruselská a washigtonská mafia bojujú o pozície s kremeľskou mafiou. Vrahovia a zločinci chcú učiť morálke bývalého člena KGB. Páni, to je teda naozaj pokrok …

Kto odsudzuje sovietsku okupáciu z augusta 1968, mal by dnes odsudzovať aj americkú okupáciu Iraku, zločiny spojené s Líbyou, Sýriou, vojnou v Afganistane, či úmyselné vyprovokovanie násilností na Majdane, kde bolo jasne dokázané, že v pozadí nestál ani Janukovyč, ani Kremeľ. Mal by už dávno odsúdiť, že ruskej menšine boli v niektorých krajinách odňaté občianske práva (no a na posmech, jedna z krajín, ktorá sa tejto diskriminácie národnostnej menšiny dopustila, je dnes členom únie) …

Ak to však neodsudzuje a mlčí, alebo dokonca podporuje súčasnú politiku Washingtonu a jeho uslintaného sluhu Bruselu – potom je to jasný dôkaz, že aj v auguste 1968 tlieskal – sovietskej okupácii u nás. Len to nemôže priznať.

Hanbime sa …

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9432639x
Priemerná čítanosť článkov: 3860x

Autor blogu