Založ si blog

Povedzte – NIE – okupantom z NATO na Slovensku

Kde prišli poradcovia NATO, alebo americkej administratívy, všade to skončilo úplne rovnako

Konfliktom a krviprelievaním. NATO a USA majú jedno spoločné – napriek sladkým rečiam sa ich aktivity končia pravidelne inak, než sa oficiálne prezentuje.

V súčasnej dobe sa pripravuje príchod akéhosi tímu poradcov na Slovensko, kde polovica bude slovenská a zbytok z iných krajín. Všetci máme skúsenosti, že slovenský podiel v čomkoľvek, počnúc politikou a končiac podnikaním, je zásadne bezvýznamný, a to aj vtedy, keď majú Slováci väčšinu. Kto neverí, nech si položí otázku, prečo sú väčšinoví vlastníci v rôznych podnikoch, tzv. strategických – pravidelne odstavení od vyplatenia dividend.

Vybudovanie tímu poradcov na Slovensku je zriadením malej základne, ktorá má zabezpečiť našu bezpečnosť

Povedal neznámy odborník. Nuž, z pohľadu človeka, ktorý nežije s klapkami na očiach, je najväčšou hrozbou pre našu bezpečnosť politika našich “ spojencov „, ktorých už nenávidí prakticky celý svet, všade šíria intrigy a utrpenie a neustále musia niekoho vydierať. A túto hrozbu neodstráni žiadny tím, zložený zo zástupcov týchto zvrhlíkov.

Súhlasím, že Rusko je pre NATO hrozbou

Presnejšie, je hrozbou pre záujmy NATO. Vlastne jediný záujem – cieľ Bieleho domu a jeho sluhov na ovládnutie sveta, a zavedenie vlastných, zločineckých pravidiel. Napríklad práva na likvidáciu kohokoľvek, kto sa vzoprie ich plánom a zhodou náhod má jeho hlas na verejnosti primeranú váhu. Pretože, povedzme si otvorene, hoci o tom médiá zámerne nehovoria, tak nad skutkami Obamu, Merkelovej, Hollanda či iných politikov si slušní ľudia len – odpľujú.

Nehovoriac o tom, že médiá, volajúce po otvorenosti a slobode, mieri a slušnosti, pravde a poctivosti – vám poctivo taja, že napríklad počas nepokojov v USA, súvisiacich s podivnými praktikami Wall Street-u, či polície – sa veselo strieľa po oponentoch, mnohí sú po zatknutí psychicky a fyzicky týraní, a nie je žiadnou výnimkou, že niektorí sa aj – stratia.

Ako napríklad Jimmy Hoffa, bývalý šéf a zakladateľ odborového zväzu nákladnej dopravy, ktorý bol neskôr nielen partnerom mafie, ale aj stál za úspechom J. F. Kennedyho v prvej prezidentskej kampani

Zlé jazyky hovoria, že Hoffa neskôr aj vydieral klan Kennedyovcov, najmä v čase, keď sa mu za podporu (nielen) jeho zväzu  prezidentskej kampani poďakovali začatím vyšetrovania jeho nezákonnej činnosti, a neskorším uväznením. Iné zlé jazyky hovoria, že za jeho prepustením z väzenia pred Vianocami 1971 nestála ani tak dohoda s vtedajším prezidentom R. Nixonom, že sa Hoffa vzdá činnosti v odboroch, ako skôr obava, že Hoffa niečo odhalí zo svojej bohatej minulosti. Isté je, že Hoffa zmizol 30. júla 1975, a už nikdy sa nezistilo, ako skončil.

Dohodneme sa aj s diablom, ak nám pomôže naplniť ciele

Veru, v politike to platí dvojnásobne. Nie je to tak dávno, čo svetoví lídri žiadali, aby boli Bielorusku odňaté majstrovstvá sveta v hokeji pre nedemokratické metódy režimu prezidenta Lukašenka. A ajhľa – dnes sa diktátor hodí,ba dokonca sa s ním potichu rokuje, keďže si dovolil vypustiť kritické slová na adresu Ruska a prezidenta Putina.

Necelé štvrťstoročie po odchode sovietskych vojsk sa opäť pripravuje pobyt okupačných vojsk na Slovensku

Kto sleduje viac, než len oficiálne zdroje, vie veľmi dobre, že s politikou EÚ a NATO nesúhlasia v mnohých krajinách, a neraz je nielen predmetom kritiky, ale aj masových demonštrácií. Na Slovensku sa o tom  samozrejme mlčí, a spravodajstvo (napríklad hnojovízie JOJ) je preplnené “ úžasnými “ informáciami o tom, kto a kde koho prefikol nožom, ako v Austrálii nejaký úchyl chcel zneužiť klokana, či zásahy americkej polície proti rôznym indivíduám. Často mi chodí hlavou, či autorov večerného spravodajstva nelovia prevádzkovatelia súkromných televízií v nejakom zariadení pre duševne chorých, zrejme na najťažších oddeleniach … a pravdepodobne píšu scenáre dokonale spútaní, s maskou na tvári, aby sa ostatní nezľakli, ktože im to určuje, čo budú hovoriť.

Cudzí vojak na Slovensku je v akejkoľvek pozícii – okupant a nepriateľ

A každý, kto bude tvrdiť v diskusii niečo iné, jasne potvrdí, že súhlasil aj so sovietskou okupáciou tejto krajiny … a hlavne to, že je zradca a odpad tohoto národa. A odpad sa vyhadzuje, vážené dámy a vážení páni.

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9432857x
Priemerná čítanosť článkov: 3860x

Autor blogu