Založ si blog

Prečo Briti odmietajú bruselskú mršinu ? Lebo páchne ! ! !

Klamstvom, diktatúrou, hlúposťou, otroctvom … a hlavne krachom, pretože je rozdelená pravidlami na rovných a rovnejších. Rovní platia a majú sa starať sami o seba, pričom ak náhodou utrpia staty, nikto im nepomôže … rovnejší neplatia, a ak utrpia straty, tie sú spoločné, hoci zisky ostávajú výhradne – rovnejším.

Klamstiev, ktoré lietali médiami v čase pred britským referendom bolo toľko, že dokonale ilustrovali potemkinovu dedinu, ktorá je údajne našou budúcnosťou. Zlatým klincom bolo tvrdenie, že bez únie je naša existencia prakticky nemožná.

Konečne viem, kam sa presťahovali ideológovia z Kremľa. Do Bruselu !!! Však kedysi sa písalo “ so Sovietskym zväzom na večné časy a nikdy inak „, dnes sa síce nepíše, ale tvrdí, že “ s Bruselom na večné časy, lebo nejde to inak “ 

Bruselská mršina páchne, a preto ju Briti nechcú. A nielen Briti. Páchne všetkým, čo sme podľa jej zástancov odmietli koncom roka 1989, a dnes podľa nich po tom túžime, len v inom háve. Čo myslíte, prečo sa tejto mršine tak klaňajú ? Pretože kedysi sa klaňali inej, ktorá skončila dočasným pobytom sovietskych vojsk na československom území.

Sú to – vlastizradcovia !!! A o tom bolo britské referendum – Briti kašlú na úniu, ale nechcú, aby ich krajinu riadili sluhovia Bruselu – vlastizradcovia. Briti nechcú, aby vedľa ich vlajky visel akýsi zdrap, symbolizujúci spoločenstvo, kde pravidlá platia pre malých a slabých … a veľkí majú v prípade potreby výnimky.Hoci práve Briti majú toľko výnimiek, že sa o ne potkýnajú.

A prečo v bohatej Británii uspejú zástancovia odchodu z únie ? Pretože žiadna krajina nie je dosť bohatá, aby financovala klamstvá, podvody, príživníkov a korupciu. Žiadna krajina nie je dosť bohatá, aby financovala následky dobrodružstiev, ako je protiruské embargo, či dovoz utečencov z krajín, kde špinavá politika Bieleho domu a jeho sluhu Bruselu vyvolal krvavé konflikty.

Keď nemá rozum politik, musí ho mať volič.

A ešte malá poznámka – z nejedného politického kúta zazneli názory, že o otázkach, ako je napríklad členstvo v únii či prípadné vystúpenie z únie, by nemali rozhodovať referendá. Pripomeňme si, že aj slovenské členstvo v únii je postavené na nepravdivých tvrdeniach, ktoré sa časom jednoznačne vyvrátili – stačí pripomenúť obchádzanie pravidiel a dohôd. Nič lepšie nesvedčí o tom, že únia sa stáva diktatúrou, v ktorej je ľudové hlasovanie podľa nejedného politika prípustné len vtedy, ak prinesie – požadovaný výsledok.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9460761x
Priemerná čítanosť článkov: 3869x

Autor blogu