Založ si blog

Neznámemu „vodičovi“

Možno si teraz myslíš, že si frajer a možno ťa všetci spolujazdci tľapkajú po pleciach … ale život je plný zvratov, a najmä nečakaných.

Videli sme s rodinou tvoju „frajerskú“ jazdu, ktorú si predviedol na trase Hybe – Nemecká v nedeľu podvečer. Videli sme, ako ťa za Nemeckou prešlo hrdinstvo a frajerina, a zbabelo si odbočil na parkovisko v strachu, že ťa obete tvojho vystrájania na ceste sledujú – a potom si sa pobral smerom na Brezno, hoci si išiel do Banskej Bystrice.

Myslíš, že blokovanie a obmedzovanie ostatných vodičov je prejav tvojej „dospelosti“ ? Myslíš, že je frajerinou, ak blokuješ vozidlo zdravotnej služby, ktoré najprv brzdíš úmyselne pomalou jazdou a potom prudko pridávaš, aby ťa nemohlo predbehnúť ? Myslíš, že je všetko v poriadku, ak zablokuješ pripájací pruh na hlavnú cestu v Podbrezovej, následne úmyselne vojdeš do dráhy vozidla, ktoré ťa obchádza, pretože v danom pruhu stojíš a zdržiavaš ?

Kdeže … možno tvoj Hyundai i40 pôsobí na mladé baby, ktoré ani nevedia, ako poriadne auto vyzerá, ale hlavne nevedia, že nemajú sadať do auta s nezodpovedným hlupákom.

Neviem, čo urobí šofér auta, ktoré si dlhé kilometre zdržiaval, blokoval a nakoniec si jeho posádku dokonca ohrozil na križovatke v Podbrezovej, keď si chcel ukázať, že pred teba nikto nepôjde. Ale pri krátkej debate na čerpadle, kde sme vedľa neho tankovali, nám prezradil, že má v aute nainštalovanú kameru, na ktorej má zachytené všetky tvoje „frajeriny“, ktoré si na spomínanom úseku predviedol. A dodal, že pôjde na teba podať trestné oznámenie, pretože podľa neho na cesty nepatria ľudia, ako si práve ty – frajer za volantom. Pretože to nie sú vodiči, ale darebáci.

Čo urobí naozaj, to neviem. Ale želám si z celého srdca, aby urobil presne to, čo povedal. Pretože nie si frajer, ale nezodpovedný darebák, ktorý patrí kdekoľvek, ale za volant auta určite – nie.

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9433437x
Priemerná čítanosť článkov: 3860x

Autor blogu