Založ si blog

(Opozičná) šaškáreň na pokračovanie . . .

Čo zdravé utieklo, čo neschopné – ostalo. Vystúpenie liberálneho tria na TA3 by aj rozosmialo, keby za všetkým nebola desivá realita  –  táto partia politických diletantov chce riadiť osudy slovenského národa …

Áno, v danej situácii neostalo nič iné, ako narýchlo zbúchať politické vyhlásenie, prepletené nedôverou verejnosti v políciu, prokuratúru alebo súdy. Škoda len, že liberálni rečníci v tej záplave pohoršenia nad sklamaním občanov z oficiálnych orgánov zabudli – na seba. Ak by mali trochu sebareflexie a verili tomu, čo tvrdia o iných, už dávno by v politike – neboli. Pretože realita je nemenná a napríklad liberálom podľa prieskumov verí okolo 15% občanov, u obyčajných sa to pohybuje okolo 10-12% a ostatní sú na tom ešte horšie. Merané ich optikou, nedôveruje im okolo 85% voličov … kde teda berú odvahu moralizovať nad inými ?

Iste, slovenská spoločnosť potrebuje zmenu, ale bolo by veľkým omylom, ak by mali byť jej nositeľmi ľudia ako Sulík, Galko, Matovič alebo Kiska. Tým treba v prvom rade poriadne zrkadlo, aby konečne uvideli sami seba. Hoci, súdiac podľa rečí, pred zrkadlom stávajú so zavretými očami, aby sa náhodou nevideli.

Pred časom som napísal … treba veriť, že zločinci budú odhalení a právom potrestaní. Či sa včera našli páchatelia, ukáže čas.

No pravdou ostáva, ak niekto potrebuje čítať prejavy z papiera, a dokonca tvrdí, že policajný prezident má dohliadať na vyšetrovanie, nemá čo robiť vo verejnej funkcii. Od dohľadu nad vyšetrovaním je niekto úplne iný, a pokiaľ to páni poslanci nevedia, nech si naštudujú trestný zákon a trestný poriadok. Pretože svojimi verejne prednášanými klamstvami len vedome zavádzajú verejnosť a parazitujú na tragédii dvoch rodín. Možno im to nikto nepovedal, ale hovoriť striebro a mlčať zlato platí v ich prípade do poslednèho písmenka.

Dnes je už jasné, že napriek výhradám (často oprávneným, ale kde nie sú chyby a osobné zlyhania ?) polícia si nepochybne svoje povinnosti plní. Nič na tom nemení ani skutočnosť, že jeden z obvinených je bývalý policajt. Práve naopak – v situácii, keď jeden z možných páchateľov pozná policajné postupy, je súčasný výsledok ešte cennejší.

Ostáva ešte množstvo otázok a práce, ale už dnes môžeme položiť jednu konkrétnu – páni, ktorí ste úmyselne dehonestovali prácu polície v očiach verejnosti, máte aspoň toľko slušnosti, aby ste sa ospravedlnili a opustili verejné funkcie ? Nie, v to určite nedúfam … zázrakom by bolo, ak by si Slušné Slovensko všimlo – vašu neslušnosť.

 

 

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9466975x
Priemerná čítanosť článkov: 3872x

Autor blogu