Založ si blog

Pochodujte, pochodujte . . . a život pôjde ďalej . . .

Diskriminácia na Slovensku ohľadom sexuálnej orientácie nie je. Čo si kto robí doma, je jeho vec, pokiaľ nekoná v rozpore so zákonom. A nielen doma …

Nikto nebráni nikomu v uzatvorení manželstva či inej forme partnerského spolužitia. Na prvé spomínané stačí splniť zákonné podmienky, na druhé stačí dobrá vôľa dvoch ľudí. Zažil som jedno i druhé a nemal som žiadne problémy.

Niet žiadneho dôvodu, aby sa riešili nezmyselné požiadavky, ktoré sú dávno vyriešené. Manželstvom je vzťah muža a ženy, a nič na tom nemenia ani úspešné lobistické snahy v niektorých krajinách. Deklarovaná podpora veľvyslanectiev na Slovensku je bezpredmetná, pretože je motivovaná len politickými dôvodmi alebo spomínanými lobistickými skupinami.

Kto chce manželstvo, nemá zákonnú prekážku. Stačí partner opačného pohlavia …

Čo je dnes diskriminácia ? Všetko, čo a kedy komu sa hodí. Chýba zdravý rozum. Pripadá mi to dnes rovnako šialené, akoby som išiel protestovať, pretože nemôžem byť kozmonautom, lebo som slepý ako krt.

O čom je život ? Vedieť žiť sám so sebou za každých okolností. Pamätám si časy, keď mi jeden inak orientovaný hovoril, že oni nechcú nič viac, len nech si ich nikto nevšíma a akceptuje ich spôsob života. Akceptovaní sú, nikto si ich nevšíma (však je to každého osobná vec), ale žiadajú čoraz viac, ba dokonca aj to, aby sa väčšina prispôsobila – menšine. Prečo ?

Vedieť žiť sám so sebou … nie, nepôjdem pochodovať ani za rodinu. Ohrozená nie je, ani politickými exotmi s infantilnými čmáranicami na tričku, ktorí j..ú všetko, len si nevšimli, že národ – j..e na nich … 

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9456386x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu