Založ si blog

Kočner potopí všetkých bez výnimky

Odhaľovanie komunikácie Kočnera a jej zverejňovanie v médiách počas prebiehajúceho trestného konania by malo byť dôvodom na zamyslenie generálneho prokurátora a prijatie potrebných opatrení.

Napríklad aj úvahu nad otázkou, či nedochádza k mareniu trestného konania. Pokiaľ však niekto verí, že kauza Kočner zaručí odchod garnitúry Fica a spol., možno sa veľmi mýli. Pretože kvôli Kočnerovi a jeho vzťahom by museli odísť skoro všetci, vrátane predstaviteľov opozície. A tí, ktorých sa Kočner netýka, by museli odísť pre vlastné kauzy. Bolo by ťažké nájsť niekoho, kto by mohol kandidovať bez obáv.

Odhaľovanie komunikácie Kočnera na verejnosti však vyvoláva aj inú otázku – nesnaží sa niekto v záujme opozície zmariť trestné konanie, vedené proti Kočnerovi ? Posúďte sami – čo by viac prospelo záujmom opozície – odsúdenie Kočnera na dlhoročný trest väzenia, alebo jeho prepustenie na základe porušenia zákona ? Ktorá politická strana by najviac utrpela prípadným odsúdením Kočnera ?

Budete prekvapení, ale napriek medializovaným odhaleniam to nie je SMER. A nie sú to ani Fico, Bugár či Danko.

V skutočnosti by najviac utrpeli liberáli R.Sulíka. Nepamätáte ? Nebol to práve Kočner, ktorý preveroval potenciálnych kandidátov na spoluprácu v rámci liberálneho spolku, lebo sa vedel dostať podľa R.Sulíka k imformáciám ? Aká je asi kvalita liberálov, osvedčených Kočnerom ako dôveryhodných ? Napokon, o mnohom svedčia rozhovory Sulíka s Kočnerom o voľbe generálneho prokurátora či výmene I.Radičovej. K tomu asi komentár nie je potrebný … a skutočný obraz dokresľuje aj niekdajší potenciál liberálov na Podpoľaní, o ktorom dodnes mienkotvorné médiá (na objednávku ?) mlčia.

Naopak, prípadné prepustenie Kočnera pre procesné chyby by sa stalo vítanou zámienkou, ako dostať ľudí do ulíc na protesty proti skorumpovanej vláde, ktorá si chráni svojho človeka. Pritom pravda je úplne iná …

Minulosť jasne dokazuje, že Kočner nepatrí nikomu … len sám sebe a svojim záujmom

Naozaj veríte, že koalícia zložená z prichytených narkomanov, ľudí podozrivých zo závažnej ekonomickej trestnej činnosti, či kariérnych prezliekačov kabátov alebo pohrobkov banditov 90.rokov je to pravé orechové, čo prinesie slušné Slovensko ? Naozaj veríte, že slovenský Obama v sukni, teda slovenská alternatíva amerického zberateľa ocenení, ktorý nič neurobil, ale zbieral ceny ako na bežiacom páse – môže niečo zmeniť k lepšiemu ?

A čuduj sa svete, v odhalenej komunikácii sa hovorí výhradne o členoch súčasnej koalície – Ficovi, ktorého sa snažia zúfalo poraziť najmä liberáli … Bugárovi, ktorý sa nenechal ťahať na varenej špagete po voľbách 2016 a odmietol účasť v koalícii so sociopatom  … Dankovi, ktorý neprehodnotil na želanie jedného balónika svoje stanovisko a rozhodnutie národniarov. Niekto chce presvedčiť verejnosť, že Kočner, ktorý hral roky na všetky strany, zrazu vsadil na – jediného koňa ?

Kdeže … je to rovnaký podvod ako svojho času kauza Markíza … a niektorí z vtedajších aktérov sedia v politike alebo jej okolí – dodnes

Aj obsah samotnej komunikácie, ktorú sa údajne podarilo rozšifrovať (o tom možno niekedy inokedy) poriadne smrdí. Na jednej strane Kočner upozorňuje, o čom sa netreba baviť a na druhej strane si necháva bohatý archív správ, ktorý môže na mnohé poukázať (hlavne na jeho cynizmus) ? Prečo by si niečo podobné nechával niekto, kto je priam posadnutý bezpečnosťou a šifruje aj triviálne blbosti ? Len v záujme utajenia kontaktu s Alenou Zs.?

Ak by mu naozaj išlo o utajenie vzájomných kontaktov, mazal by aj nepotrebné správy. Podľa autorov aplikácie sa správy ukladajú len v samotnom telefóne, a teda nie je potrebná žiadna mimoriadna technická znalosť, aby ich vedel užívateľ trvale odstrániť. Tým skôr, ak disponuje finančnými prostriedkami, ktoré ho neobmedzujú v nákupe kvalitného vybavenia. Prečo by niekto komunikoval šifrovanou aplikáciou a nechával si niečo, čo sa snaží utajiť ?

Ďalšia otázka – pravidelne sa objavujú správy o obmedzovaní prístupu obhajoby k vyšetrovaciemu spisu. Z obavy, že by mohlo dôjsť k mareniu konania. A čuduj sa svete, nikoho netrápi, že sa pravidelne objavuje v médiách obsah spisu, súvisiaci s komunikáciou Kočnera. Vari jeho medializácia nemôže zmariť konanie ? A prečo sa znemožňuje prístup k niečomu oficiálnou cestou, keď sa to dá neskôr prečítať v novinách ?

Kauza Kočner sa čoraz viac podobá na politické procesy 50.rokov. Vybratý vinník, žiadne pochybnosti o jeho vine a vytváranie verejného tlaku za účelom dosiahnutia správneho výsledku … hrubá manipulácia s verejnou mienkou, ktorá nemá nič spoločné s právnym štátom.

O čo vlastne ide v pozadí kauzy Kočner ?

O hrubé zneužitie brutálneho zločinu na vyvolanie občianskych nepokojov a odstránenie neželaného konkurenta ? Spomeňme si, ako začal euromajdan na Ukrajine, a čím skončil. Kto sa dostal k moci … v podstate sa jednalo o štátny prevrat, ktorý skončil krvavým občianskym konfliktom. Boj proti oligarchii a korupcii mal viesť oligarcha s vlastnou armádou … a spomeňme si aj na to, ako servilne sa správala slovenská politická garnitůra voči vláde Tymošenkovej (počas ktorej nás beztrestne okradli), či neskôr voči oligarchovi Porošenkovi správal slovenský oligarcha Kiska. Iste, druhého aj tak nikde nepozývali, čo iné mu ostávalo …

Kauza Kočner možno potopí všetkých. Len nesmieme dovoliť, aby potopila aj Slovensko. Alebo skôr utopila v nenávisti tých, ktorým ide len o vlastný prospech. Stačí si spomenúť na niektoré zarazené tváre, keď skončil Kočner vo väzbe …

Nevieme preukázať, s kým všetkým sa Kočner naozaj rozprával, no o jednom darebákovi, ktorý s ním rozoberal štátne záležitosti, hoci musel vedieť s kým má tú česť – vieme. Nedovoľme, aby nám darebáci prednášali o morálke … hľadajme skutočnú zmenu.

 

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9432524x
Priemerná čítanosť článkov: 3859x

Autor blogu