Založ si blog

Opozícia chcela Kočnera za premiéra

… zahlásil zadýchaný holub Oldo, sotva dosadol na jeden z konárov bútľavej vŕby. Údajne mal jeho fotografiu (rozumej Kočnerovu) jeden liberál na vnútornej časti šiltovky a trenírok. Asi preto, aby vedel – čo a kam patrí.

Keďže sa nedalo rátať s plošnou dohodou naprieč celou opozíciou, mali byť dvaja hlavní organizátori dohodnutí, že podporia vo voľbách komunistickú stranu, aby sa dostala po rokoch do parlamentu a potichu podporila ich snahy. Verejne nechceli, predsa len komunisti a fašisti sú nepriatelia. Aj keď pytačky boli ťažké … tentoraz ich nikto nenachytal, ako onehdá na Maďaroch. Zlé jazyky hovoria, že sa skryli pod nabalzamovanou čiapkou vodcu proletariátu.

Ostatné dobré holuby síce protestovali, ale bolo to márne. Straka Agneša povedala, že ju už nebaví skrývanie pred príbuznými, ktorým neustále sľubuje, že si čoskoro budú môcť ukradnúť všetko, čo sa im zapáči. Predsa len skoro po desiatich rokoch čakania trpia niektorí artritídou a budú veľmi radi, ak sa im podarí aspoň zavrieť pazúre s lupom. Vrabec Fero chce byť ministrom obrany, aj keď zbabelo utečie pred každým, kto sa jeho smerom pozrie. Nuž hej, však on neplánuje bojovať, ale zobať.

Papagáj Mišo chce byť minister zdravotníctva. Veď si skoro stále ožratý alebo zhulený, šplechol mu do ksichtu orol Johnny. Nie je to také zlé, koktavo oponoval Mišo …  a keď, aj tak má nebude nikto vidieť, však budem mať auto a ochranku, nie ?

Najlepšie je na tom páv Miuko. Bude čímkoľvek, však on sa vedel vždy prispôsobiť.

Ej bisťu, bude nám ako ešte nebolo. Agneša síce trpí paranojou a furt kuká, či ju niekde a niečo neTríma, lebo odkedy niečo Tríma policajtov pri Mariánkovi, furt je to niečo iné a niekto iný. A čuduj sa svete, furt nájdu na niekoho, len nikdy nie na Agnešu, hoci … kradne ako straka. Asi im dakto vyďobol jedno oko, ináč sa to vysvetliť nedá … húta si v konároch stromu.

Už aby mohla kradnúť pod ochranou … potom môže mať aj dve oči. Však Mišova žena Monča za trochu zobu povie hocičo … aj hocikomu sadne na kol… teda lep.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9458178x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu