Založ si blog

Až po rozsudku príde chvíľa pravdy . ..

Súdne konanie proti M.Kočnerovi a spol.vo veci dvojnásobnej vraždy pomaly pokračuje a púta záujem celého Slovenska.No skutočná chvíľa pravdy príde až po vynesení právoplatného rozsudku.

Zatiaľ sa objavujú len nekompletné informácie o prepojení Kočnera na rôznych politikov,alebo potvrdzujú tie,ktoré boli už dávno známe.Samotný Kočner síce už nepôsobí tak sebaisto,ako v minulosti,ale stále asi očakáva zmenu vývoja vo vlastný prospech a zásah mocných “priateľov”.Možno verí v zázrak,pretože v politike je síce možné všetko,ale priatelia tam neexistujú.Len spoločné záujmy.

Ak dôjde k odsúdeniu Kočnera a spol.za dvojnásobnú vraždu,dajú sa čakať poriadne otrasy na politickej scéne.Aj zdanlivo prijateľný 25-ročný trest je pre podnikateľa rovnakým verdiktom ako doživotie.Akurát svojím vzhľadom vyvoláva dojem,že je prijateľnejší ako maximálny trest,lebo dáva (veľmi hmlistú) nádej na prepustenie.Takže sa dá očakávať,že po vynesení rozsudku a jeho očakávanom znení v prípade dokázania viny príde chvíľa pravdy a

Kočner začne hovoriť.Už nebude mať čo stratiť … ale mnohí zrejme áno

Kočner nepochopil,že nikomu nerastú stromy do neba a zdanlivé priateľstvo politikov je “láskou na zajačom chvoste”.Nič netrvá večne,priatelia zradia málokedy,ale politik zradí (či predá) vždy.
Nech je už páchateľom ktokoľvek,nezaslúži si nič iné ako najtvrdší možný trest.Siahnutie na ľudský život v mene mamonu je zvrhlosťou,ktorá musí byť nekompromisne potrestaná.Spôsobom,ktorý odradí iných,aby o niečom podobnom čo i len uvažovali.Spôsobom,ktorý dá aspoň pocit bezpečia tým,ktorí si robia svoju prácu poctivo v prospech celej spoločnosti.

Nedá mi však na záver nedodať – Kočner nie je príčinou dnešného stavu,ale následkom doby minulej.Doby,keď sa (nielen) politické elity naučili beztrestne konať a rozhodovať bez ohľadu na následky.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9454973x
Priemerná čítanosť článkov: 3867x

Autor blogu