Založ si blog

Valčík s troma kobrami . .. .

Dnes nikto nezávidí Matovičovi.Príprava valčíka s troma kobrami je nad ľudské sily.

Sulíkove a Kiskove výhrady voči Kollárovi pôsobia smiešne pri poznaní ich politickej minulosti.Jeden sa hrá na obeť dnes súdeného podnikateľa Kočnera,ktorá sa len omylom opakovane stretla s pochybným podnikateľom počas výkonu funkcie ústavného činiteľa a zrejme len v hlbokom bezvedomí rozoberala voľbu generálneho prokurátora s osobou na mafiánskych zoznamoch.Napokon,aj podpolianske pastorále bolo zrejme len jednou z neuveriteľných tragických náhod,ktoré šéfa liberálov postihli.A ktovie,iste len náhodou si pri zostavovaní kandidátky nevšimol,že súčasný výkon funkcií poslanca EP a NR SR je nezlučiteľný,a určite mu nešlo o účelový krok s cieľom získania nejakého toho miesta v parlamente navyše.Dalo by sa povedať,že šéfa liberálov podobné nešťastné náhody doslova hľadajú.

Všetko by bolo skvelé,keby aj ten “krepý” volič konečne pochopil,že sú to naozaj len náhody alebo geniálne kroky večného šéfa liberálov – napríklad vykladanie odchodu svojich donedávna najbližších zo strany ako úspechu,ktorým sa zbavil hadov na hrudi … snáď nabudúce “krepý” volič zmúdrie a pochopí genialitu toho,ktorého dnes sotva prekvapkal do parlamentnej lavice.

Nečudo,že si padli do nôty s exprezidentom.Aj ten má smolu na rôzne nešťastné náhody.Napríklad …. hoci pri rôznych podnikateľských aktivitách si bežne preveroval klientov pomaly do siedmeho kolena,pri kúpe pozemku konal v dobrej viere.A čuduj sa svete,ani si nevšimol,že kupuje lukratívny pozemok za cenu troch “tatroviek” zeminy.Neviem,nebolo vtedy zatmenie slnka ? Aj ten nešťastný cirkus okolo financovania kampane a daní … jeden by neveril,že práve vtedy narazil na nejakého (určite neschopného) účtovníka, ktorý nevedel, čo a ako má robiť.Taká smola …

Nečudo,že obom nevonia práve Kollár.Nech si už o šéfovi rodiny myslíme čokoľvek,jedno sa mu naozaj nedá uprieť.Úprimnosť,s ktorou pokojne prizná,koho a prečo poznal.A neskrýva sa za lacné,ba niekedy priam primitívne výhovorky.Jeho postoj by sa dal v nejednej chvíli opísať slovami – minulosť neriešim,lebo ju nezmením … a chyby robia všetci v ľudskom rode,však patria do života.Postoj,ktorého Sulík ani Kiska nie sú schopní.Možno aj preto skončili vo voľbách až za multifotrom,ktorý im dnes tak nevonia.Videli sa na iných miestach a inej pozícii.

Matovič to bude mať ťažké.Valčík je aj v politike párovým tancom a jemu sa dnes črtá tanec s troma kobrami.A dve začali prskať jed oveľa skôr,než zazneli prvé tóny skladby.Čo už,v živote to už tak býva,že najviac kriku počuť odtiaľ,kde – nič nie je.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

František Oľha, Jozef Božik

Prešov chystá úsporné opatrenia, v rozpočte eviduje výpadok 10 miliónov eur

18.04.2024 17:24

Budú sa týkať najmä prevádzky mestského úradu a obmedzenia prác, ktoré boli naplánované v rámci údržby budovy. Rovnako sa nebudú opravovať ani mosty.

Medveď / Rys / Vlk /

Zákon k situácii s medveďmi je podľa Gröhlinga nebezpečný. Rieši aj vlkov, šakaly či ohrozené rysy

18.04.2024 17:14

Poslanec za SaS Alojz Hlina identifikoval v novele šesť chýb.

Branislav Zurian, Matúš Šutaj Eštok,

Inšpekcia bola podľa Zuriana vo veľmi zlom stave. Šutaj Eštok: Už nebudú nikoho kryť, Spišiak: Chaos pokračuje

18.04.2024 17:00

Kým podľa súčasného ministra vnútra Šutaja Eštoka (Hlas) sa všetko, o čom hovoril, ukázalo ako pravda a na vine sú bývalé vlády, podľa exministra Mikulca a poslanca Spišiaka sme sa nedozvedeli nič.

Budmerický kaštieľ

Chce ministerka Šimkovičová kúpiť kaštieľ v Budmericiach? Rezort kultúry to popiera

18.04.2024 16:20

Rezort kultúry sa ohradzuje voči lživým tvrdeniam o kaštieli v Budmericiach.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9454758x
Priemerná čítanosť článkov: 3867x

Autor blogu