Založ si blog

Sebevraždou postavíme ekonomiku na nohy ? ??

Liberáli by mali vymeniť predsedu alebo mu zakázať hovoriť.Už len tým,že pravidelne zbabelo zapiera skutočnú podstatu svojich kontaktov s Kočnerom (a možno aj inými),nepatrí nielen do verejných funkcií … neklame zrejme len vtedy,keď spí (hoci jeden nikdy nevie)

Komu tento gašparko a zbabelec slúži,to je viac než jasné.Nakoniec aj jeho zákerné metódy ako získať poslanecké mandáty navyše (nomináciou europoslancov do parlamentných volieb,hoci sú oba mandáty nezlučiteľné) jasne dokazujú skutočnú hĺbku jeho charakteru.

Najradšej by obnovil prevádzku všetkého,aby jeho podnikateľské volebné portfólio ostalo zachované aspoň na “pregrcanie” do poslaneckej lavice.Čo tam po ľuďoch,však už nejedna jeho myšlienka z minulosti jasne ukázala,ako vidí “ľudí” – kto na to má,ten prežije a kto nie,má smolu.

Nakoniec,planéta je aj tak preľudnená,nie ? Možno by najradšej vymenil národ,len sotva by sa našiel niekto nášmu národu podobný,kto by podobných lúzrov bol ochotný živiť a trpieť ich bezohľadnosť.

Ináč … dokonale ide v stopách muftiho a malého fúzatého.Aj tí hlásali svoju genialitu a jedinečnosť dovtedy,kým neobjavili – prázdne hľadisko.Polčas rozpadu majú všetci rovnaký,v každom prípade končia po desiatich rokoch na smetisku dejín.Len tí dvaja predtým si nemuseli vypchávať rozkrok,aby sa cítili ako chlapi.A vedeli si nájsť okolo seba ľudí,ktorí mohli aspoň formálne preukázať svoje vzdelanie (nie,nehovoríme o inteligencii)

Posledná geniálna myšlienka ekonomického fantastu je postavená na prežití najsilnejších.Možno by si mal kúpiť zrkadlo a poriadne sa pozrieť – ak totiž verí,že svojimi sprostými kecmi a falošným úsmevom zastaví hladujúce masy,je sprostejší než sa zdalo.

Keby mal štipku prirodzenej inteligencie,už dávno by z minulosti ľudstva vedel,že hladujúcich a trpiacich nakoniec nezastaví nič,ani najsilnejšia armáda.A keď sa už tak jeho primitívni stúpenci hrajú na najschopnejšie elity národa,nech im zaplatí hodiny dejín francúzskej revolúcie – aj pred tou si šľachta myslela,že jej rozdrapenosť stojí na želaní Najvyššieho … a vieme,ako to dopadlo …

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9431902x
Priemerná čítanosť článkov: 3859x

Autor blogu