Založ si blog

Budú sa otvárať brány väzníc ?

Absurdná otázka,ktorá stojí na logickom základe – padajú obvinenia sudcov,ale aj iných pracovníkov “spravodlivosti”,ktorí mali strážiť dodržiavanie zákonov a namiesto toho strážili záujmy vyvolených.A určite to boli záujmy nejedného z tých,čo sa dnes skrývajú v luxusných štvrtiach za vysokými múrmi s kamerami …

Opäť sa potvrdzuje,že nemôže byť spravodlivý štát,ktorého piliere stoja na pošliapaní ústavných práv občanov bývalej federácie,keď si niekoľko vagabundov vytváralo priestor na budovanie trafík pre seba a sebe blízkych.Niektorí zašli vo svojej túžbe po zaradení medzi novodobú šľachtu tak ďaleko,že hrdo vyvesovali vlajky s vymyslenými erbami,aby každý videl.Škoda,že ani jeden si nedal do erbu svinskú kotrbu,dokonale by ich vystihovala.

Zatiaľ nikto nepoložil otázku,ktorá môže výrazne zasiahnuť do života celej spoločnosti – koľko rozsudkov bolo vynesených v záujme určitých ľudí,koľko ľudí skončilo vo väzení,pretože niekomu prekážali (však si stačí spomenúť na záplavu obetí vrážd,ktoré boli režírované mafiou v 90.rokoch),koľkým ľuďom boli upreté ich práva alebo výrazne oklieštené,aby niekto dosiahol svoj cieľ ?

Fraška.Mafiánsky štát ? Nuž áno,svojho času sa tak vyjadril jeden darebák,ktorý si za peniaze kupoval všetko … a nemali by sme zabudnúť ani na iného darebáka,ktorému sa kde-čo prepáčilo v mene boja proti “otcovi” národa (ďalšiemu darebákovi),hoci za jeho chrbtom stáli obete,okradnuté o dedičstvo predkov … žiadny rozsudok nebude spravodlivý,dokonca ani ten,kde je vinník naozaj jasný,ak sa opiera o porušenie zákona.

Tak to dopadne,keď štát riadia politické mafie a spravodlivosť je v područí rodinných klanov … či už v súdnictve,alebo na druhej strane advokácii,pretože všade je miesto – len pre vyvolených … aký je charakter štátu,to ilustrujú potom “vyvolení” v putách …

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

mobil, sledovanie, telekomunikácie

Špionážnym softvérom Pegasus mala bývalá poľská vláda sledovať vyše 500 ľudí

16.04.2024 13:36

Nová poľská koaličná vláda obvinila predchádzajúcu vládu strany PiS, že systém Pegasus použila na sledovanie osôb spojených s vtedajšou opozíciou.

Ľubica Rošková, súd Pezinok,

Exposlankyňa Smeru Rošková je vinná v kauze agrodotácií

16.04.2024 13:27

Zároveň je povinná uhradiť spôsobenú škodu vo výške viac ako 150-tisíc eur.

Ukrajina

Rusku sa kráti čas: Rezervy im dôjdu za jeden rok, pokiaľ bude mať Ukrajina čím strieľať

16.04.2024 13:23

Front na Ukrajine formujú tri dôležité charakteristiky.

kašeľ, dieťa, vyšetrenie, stetoskop

Do Česka prišlo 20-tisíc dávok očkovania proti čiernemu kašľu

16.04.2024 13:20

Česká republika tento rok čelí najsilnejšej epidémii čierneho kašľa za viac ako 60 rokov.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9452320x
Priemerná čítanosť článkov: 3866x

Autor blogu