Založ si blog

Aký pán, taký krám . . . ( Diktátor)

Zůfalstvo Matoviča a jeho soldatesky nepozná hraníc.Je viac než isté,že plošné testovanie odmietne značná časť obyvateľstva,pričom má na toto rozhodnutie jednoduchý a pochopiteľný dôvod – nechce sa ocitnúť v tesnej blízkosti s potenciálne chorými a ohroziť tak seba i svojich blízkych.Zrejme nikto nepovedal NajObyčajnejšiemu,že ľudia na umelej ventilácii do obchodu – nechodia.

Preplnené nemocnice či pribúdajúce obete,nenápadné upozorňovanie na blížiaci sa kolaps zdravotníctva,už neskryté vydieranie obyvateľstva (kde vôbec nejde o ochranu zdravia a spoločnosti,ale len protiústavnú demonštráciu sily),to všetko o niečom svedčí.

Presnejšie o tom,že tu od roku 1990 vládnu skorumpovaní zlodeji,zapredané “filcky” cudzieho záujmu,zdevastovaná ekonomika závislá na výrobe a exporte železa … svinstvo na pultoch obchodov,či mocenské boje v záujme vyrovnania účtov z minulosti … čo ešte potrebuje národ,aby sa naozaj zobudil.Zrejme nestačili ani verejne prezentované urážky,kde bol označený za svorku psov …

Koho a kedy prebudí arogantné správanie súčasnej garnitúry,nevedno.Tancovať nad zatýkaním prokurátorov a sudcov veľmi nemôžeme,pretože hniloba má korene veľmi hlboko.Čo iným trvalo stáročia,my sme stihli za tridsať rokov.

Dnes je možné kúpiť si úrad prezidenta,miesta v parlamente či samosprávach sa kupujú tiež dávno.Kto si myslí,že je to inak,nech si položí otázku,ako inak sa k funkciám môžu dostať daňoví podvodníci (ktorí nesedia len pre premlčanosť ich skutkov),osoby s kontaktmi na podsvetie,a iné “morálne” elity národa.Dokonalou ilustráciou arogancie moci sú neexistujúce politické strany pri riadení štátu.Politickú mafiu nezastaví nič.A už vôbec nie zákon,ktorý si sama (účelovo) napísala a schválila.

Test začal.A treba sa pozorne zamyslieť,prečo najzúrivejšie reakcie vyvoláva množstvo reakcií obyvateľstva,ktoré hovorí – testovať áno,ale verejne nie.Súkromne a iným druhom testu.A ajhľa,zrazu sa ktosi snaží pretlačiť ako povinnosť – buď bude náš test,alebo nič !Prečo niekto pretláča test,o ktorom sám priznal,že výsledok môže a nemusí zodpovedať realite (a test je teda o ničom)?Čí kšeft alebo záujmy stoja v pozadí?

Je to test vašej inteligencie a poslušnosti.Necháte sa manipulovať a neskryte vydierať ľuďmi,ktorých správanie vyvoláva skôr potrebu zásahu psychiatra?Dajte si odpoveď – prečo má byť ukazovateľom vašej zodpovednosti nespoľahlivý test ?

D I K T Á T O R

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Peter Pellegrini

Pellegrini: Stojíme pred zásadnou výzvou zabezpečiť mier na Ukrajine i v Európe

08.05.2024 18:54

Európski politici vrátane tých slovenských stoja pred zásadnou výzvou, a to zabezpečiť mier na Ukrajine a tým aj v Európe, uviedol Pellegrini.

Zelenskyj

Prelamuje Zelenskyj ľady? Orbána pozval na mierový summit

08.05.2024 18:30

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj sa telefonicky porozprával s maďarským premiérom Viktorom Orbánom.

izrael

Dodali tisíce a 3 500 ich bolo na ceste. USA stopli dodávky bômb pre Izrael

08.05.2024 18:21, aktualizované: 19:16

Spojené štáty žiadajú ochranu civilistov v Rafahu.

SR polícia NAKA Kuciak vražda podozrivý zatknutie NRX

Škole sa vyhrážal bombou. NAKA zadržala 14-ročného mladíka

08.05.2024 17:07

Policajti odosielateľa e-mailu vypátrali a zadržali do 24 hodín.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9485052x
Priemerná čítanosť článkov: 3879x

Autor blogu