Založ si blog

Viera v zmenu idiokracie na funkčný štát je príznakom šialenstva

Keď pôjdete najbližšie voliť,majte na mysli,že nehľadáte najsympatickejšieho pacienta psychiatrie,alebo najhlasnejšieho krikľúňa pre povzbudzovanie na športovom podujatí,ale hľadáte niekoho hodného vašej dôvery a zverenia osudu do jeho rúk.

Hľadáte niekoho,komu zveríte nielen svoj osud,ale aj osud svojej rodiny,priateľov či iných blízkych.A počúvajte pozorne,čo Vám hovorí dnes,spomeňte si,čo hovoril včera a hlavne sa pozrite,či vôbec má schopnosti na to,čo chce robiť.

Ak vás neustále bombarduje potrebou spokojnosti únie a aliancie,majte na pamäti,že svojho času krvaví bardi vojny predali vašich predkov do rúk nacistického Nemecka a volali to – mierom.Majte na pamäti aj to,že každoročne sa Vám i vašim predkom obíjal o hlavu holokaust židovského národa,ale dodnes nemáme žiadny pamätný deň,ktorým by sa pripomínal holokaust slovanských národov.Pritom Slovanov bolo počas vojny zavraždených niekoľkonásobne viac.

Ak neviete presne,o čo vlastne ide,skúste zapnúť televízne prijímače a vyvalí sa na vás krvavý hnus kultu násilia,ktorým sa denne prezentuje veľmoc,túžiaca po mieri a spolupráci – podľa jej predstáv a podmienok

Nikde nie je tak viditeľný úpadok hodnôt,ako práve v kultúre.Súčasný obsah,ktorý je ponúkaný najmä na televíznych obrazovkách,vyvoláva dojem riadenia tohoto sektora ľuďmi,trpiacimi rôznymi deviáciami.Pritom je to inak a jednoduchšie – za peniaze urobia hocičo a na následkoch im nezáleží.A práve preto máte dnes bezvládie na Slovensku,práve preto sa dnes bijú o udržanie moci ľudia,ktorí majú ruky po lakte zakrvavené tisíckami obetí pandémie.

Pred časom dokázali zmanipulovať verejnú mienku a voľby pripomínaním dvoch obetí jedného zločinu,ktorého pozadie asi nikdy nespoznáme.Bol to práve aktuálny premiér,ktorý bol deň po zločine autorom istej hanebnej vety.Dnes máme tisíce obetí a nikto nevolá po zmene,nikto sa nesnaží o výmenu vlády,poslancov … dokonca aj činnosť opozície sa nesie v duchu hesla hryzkaj slabúčko (alebo skôr vôbec)

Dnes máme núdzový stav,ktorý je permanentne predlžovaný,aby nevyšli ľudia do ulíc a nedali jasne najavo,čo si myslia o súčasnej vláde a jej členoch.Oficiálna verzia o boji s pandémiou je dôveryhodná asi tak,ako dobré úmysly vojnového štváča,ktorý Vám s úsmevom podá dáždnik,aby ste sa ochránili pred výbuchom delostreleckého granáta.

Chcú vás udržať pod kontrolou

Nemajú inú možnosť.Mnohí z tých,ktorí sa podieľali na hanebnom roku vládnutia aktuálnej garnitúry,majú svoju cestu presne nasmerovanú – do väzenia.Stačí na to málo,presnejšie strata moci.

Aktuálny vývoj vyvoláva podozrenie,že prosperita západnej Európy stojí a padá na ovládnutí Ruska za akúkoľvek cenu.Dodnes nie je jasné,aké sú korene pandémie,no niečo iné je jasnejšie už dávno.Európa potrebuje migrantov,aby sa vylúčilo opakovanie britského príkladu vystúpenia z únie.Európa potrebuje národné povedomie rozpustené ľuďmi bez vzťahu k európskym krajinám a hlavne ich tradíciam.

Európa alebo skôr jej mocipáni potrebujú istotu.Istotu,že sa prípadný konflikt s Kremľom konečne neobráti proti nim.Spolupráca s Ruskom je istou formou rétoriky,kde žiadny autor myšlienky nepovie,ako si to naozaj predstavuje.Základnou podmienkou je ovládnutie Ruska kolaborantmi európskych záujmov.Typmi ako Nemcov či Navaľnyj.Ľuďmi,ktorí urobia za peniaze hocičo.Ľuďmi,ktorých máme aj na Slovensku dostatok,nanešťastie sa pravidelne dostanú do verejných funkcií.A keď sa dostatočne znemožnia na domácej scéne (a narobia škody),skončia zaparkovaní v mimovládnych organizáciách pri výskume o nesmrteľnosti chrústa,alebo poslaneckých laviciach EÚ.

Uvažujte a rozhodnite – je možné idiokraciu (alebo kleptokraciu) reformovať k lepšiemu ? Môže byť cap dobrým záhradníkom

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9465262x
Priemerná čítanosť článkov: 3871x

Autor blogu