Založ si blog

O čo ide ? Zúfalá Remišová …

Údajná bábkoherečka s politickou stranou bez členov,s údajným vzdelaním na prestížnej univerzite má problém.

Kreslo v parlamente udržala (asi preto začala robiť krovie Polákovi),akurát sa – nulou stala.Vlastne,sotva bola niekedy viac ako nula.Akurát s vysokým postavením,čo je typickým znakom Slovenska,kde dokonale platí – čím hlúpejší,tým lepšie sa vládne (alebo skôr kradne)

Keď už teda perlila o “úspechoch” počas jej účasti vo vláde,skúsim jeden vybrať.Aplikácia “Slovensko v mobile” je dokonalou ilustráciou toho,ako veci dopadnú,keď sa na odborníka hrá – analfabet.Predražený blud na vyzdvihnutie pošty.Alebo inak povedané – niečo podobné v univerzálnom háve sa dá bez problémov nájsť v bezplatnej forme na internete.Neraz vrátane zdrojového kódu a teda aj možnosti úpravy na mieru.Úpravy,ktorá by sa nákladmi ani zďaleka nepriblížila tomu,čo stála “hrdá” absurdnosť fiktívnej intelektuálky.Napokon,volebný výsledok strany,do ktorej sa v zúfalstve vrátila ako “koaličná partnerka”,najlepšie ilustruje jej volebný potenciál.

Hlina hádže hlinu.Čo viac čakať …

Diskusia medzi A.Hlinom a R.Michelkom pripomínala skôr súboj demagógov.Prvý sa neustále motal okolo akéhosi memoranda,lebo zjavne nevedel vysvetliť volebný debakel bojovníkov za “záchranu demokracie”.Tej formy demokracie,ktorú chcela vyššie spomenutá bábkoherečka zachraňovať náhubkovým zákonom na sociálnych sieťach,aby nemusela čítať názory iných na vlastnú adresu.

Druhý nebol na tom o nič lepšie. Hovoriť v spojitosti s SNS o národnom záujme je rovnako smiešne,ako tvrdenie o medveďovi,že je vegetarián.V podstate však obaja potvrdili,že klamstvo a sľuby sú v predvolebnom boji bežné nástroje,ako získať teplé miestečko s honosným platom.Akurát tomu nikto v zákone nehovorí podvod,na rozdiel od rovnakých praktík s rovnakým výsledkom v bežnom živote.

Zhrnuté a podčiarknuté – ich diskusia za nejaký rozsiahlejší komentár nestojí.Ani infantilný komentár Hlinu súvisiaci s premnoženým medveďom.Nech ide svoje hlúposti kázať do Očovej.

Frakcia európskych socialistov je sklamaná a tak “demokraticky” pozastavila členstvo … 

Jej odkaz v preklade znie takto – ak budete voliť tých,ktorých nechceme my,budeme Vás ignorovať a vydierať.

Dokonalí demokrati,nie ? Iste,tento krok dokonale poslúži ako argument intelektuálnej spodine,ktorá decimovala národ v rokoch 2020-2023.Netreba sa však trápiť.Praktiky súčasnej únie povedú k jej rozpadu a názor nejakej frakcie nám môže byť ľahostajný.Napokon,svojho času hovorila o pokroku iná frakcia,ktorá používala označenie RAF.Rozdiel je len v metódach,ciele rovnaké.Dajú sa vyjadriť starým známym držte hubu a krok.Nech si tento “pokrok” nechajú pre seba.

Ak je jedinou možnosťou riešenia konfliktu na Ukrajine dodávanie zbraní,zrušme OSN.

Je to nepotrebná organizácia,ak sa konflikty majú riešiť prilievaním oleja do ohňa.Pre Slovensko a rovnako aj celý európsky kontinent existuje jediné riešenie – okamžité zastavenie bojov,odhodenie pokryteckých masiek,a nastavenie pravidiel,ktoré budú rešpektovať všetci a bez výnimky.Hoci … v dnešnom svete,kde môže byť nositeľom ceny za mier objednávateľ vraždy,to nebude ľahké.

Skúsme sa zamyslieť.Na začiatku tragédie prvej svetovej vojny bolo ignorovanie záujmov malých národov,a ako zámienka sa využil atentát na následníka trónu.Na začiatku tragédie Titaniku bol “malý” požiar v sklade paliva.Na začiatku tragédie druhej svetovej vojny bol hanebný podpis dohody veľmocí s beštiou,kde osud spojenca a jeho národov bol bezvýznamný.

 

(Obrazová príloha Zdroj:Pixabay)

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Moment dopadu balistickej rakety na iracké mesto Erbil

Úder na Sýriu. Izrael zasiahol budovu bezpečnostných síl v Damasku

02.05.2024 23:01, aktualizované: 23:25

Sýrske štátne médiá o údere bezprostredne neinformovali.

ucla

USA: Na univerzite UCLA zadržali najmenej 200 propalestínskych demonštrantov

02.05.2024 22:22

Polícia zlikvidovala barikády a začala vypratávať tábor demonštrantov.

trump

Ďalší útok na Kapitol? Výsledky volieb uznám, len ak budú čestné, uviedol Trump

02.05.2024 21:52

Podobné slová použil aj v rokoch 2016 a 2020.

Miloš Vučevič

Smer Moskva. Srbský parlament potvrdil novú vládu, na niektorých ministrov sú uvalené sankcie

02.05.2024 21:19

Vučevičovu vládu po búrlivej dvojdňovej rozprave podporilo 152 z 250 poslancov.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9476067x
Priemerná čítanosť článkov: 3876x

Autor blogu