Založ si blog

Cenzúra v rukách mutantov demokracie

Politickí mutanti spustili cenzúru.Mutanti preto,že nejeden z nich pôsobí v politike tak dlho,že si ani nepamätá pôvodnú kožu na tvári,s ktorou do politiky vstupoval.

Nie,nedivím sa blokovaniu tzv.konšpiračných (dezinformačných) webov.Dovolili si neraz nepredstaviteľné,napríklad poukázať na tuposť politikov,servilnosť voči určitým záujmovým skupinám či štátnym záujmom (nie slovenským).A tak,ako sa dala zneužiť pandémia,dá sa zneužiť aj vojna na Ukrajine.

Proti vetru sa močiť nedá,slovami klasika.Napriek tomu je potrebné,aby ste si práve teraz všimli správanie morálnych zrúcanín novembra 1989,ktoré tak vehementne pripomínali cenzúru za čias vládnutia štátostrany.A mali by ste hľadať odpoveď na otázku – prečo teraz mlčia ? 
Mlčia,pretože z každého režimu ťažili a utekali len pri zmene vetra.Preto stáli na tribúnach novembra 1989,a dnes niet pochýb o ich pripravenosti na zmenu mocenských pomerov.A na dosiahnutie svojich cieľov len zneužili naivný národ.

Aktuálne sa rozhodli umlčať kritikov.Niet divu,majú z nich strach.

Pri aktuálnom zložení vládnej moci sa nemóžeme diviť.Pandémia ju vyzliekla a ukázala jej reálne (ne)schopnosti.A pri predpoklade budúcej krízy ako dôsledku konfliktu na Ukrajine sa dá očakávať aj nahota insitných ekonómov I.Mikloša a spol.,ktorí akosi nepochopili podstatu fungovania štátu a dôležitosť sebestačnosti štátu najmä v otázke potravín.

Čo už,vypnutie webu Hlavné správy je príznakom absurdnej doby.Márne som hľadal kdesi odôvodnenie daného opatrenia.Jasné a konkrétne,podložené dôkazmi.Samotný web mi chýbať nebude,nebola to “moja šálka kávy”.Ale jeho nútený zánik je dôkazom,že sa ani okrajovo nemôžeme baviť o slobode prejavu a demokracii.Naopak,pomenovať to musíme jasne – spod podolka demokracie sa nehanebne otŕča blížiaca diktatúra.

V čase socializmu a štátostrany bol neprijateľný jeden eštebák na vchod (ulicu).Dnes má vládna moc svojho eštébáka na väčšine ulíc v podobe kamier a ostatné radšej spomínať nebudeme.

 

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Joe Bide, stav únie

Bidenova administratíva pripravuje odovzdanie moci bez ohľadu na výsledok volieb

30.04.2024 06:09

Administratíva prezidenta USA Joea Bidena začína pripravovať odovzdanie úradu a agendy Bieleho domu.

Robert Fico, Peter Pellegrini, Andrej Danko

Hlas získal na úkor Smeru. Voliči však vládny valec oceňujú: PS získalo nových voličov, opozícia musí zabrať

30.04.2024 06:00

Aj keď sa Progresívnemu Slovensku podarilo získať aj nových voličov, s ostatnými lídrami opozície si ich medzi sebou len prelievajú. Kým koalícii to stačí, opozícia musí vyriešiť svoju budúcnosť.

Lotyšsko, NATO

Príprava na Rusov? Lotyši majú z pivníc urobiť protiletecké kryty

30.04.2024 06:00

Na čo sa dá využiť jarné upratovanie? Na prípravu protileteckých krytov.

jeleň,

Veľká akcia poľovníkov na strednom Slovensku. Na Liptove si vyhrnuli rukávy pre dobrú vec

30.04.2024 05:00

Zábery z akcie zachytil mReportér Marián Hrnčiar.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9472236x
Priemerná čítanosť článkov: 3874x

Autor blogu